Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afLeif Ludvigsen Redigeret for ca. et år siden
1
Ankerhus 110 års jubilæum University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus
2
Salon 1 - Innovation og fremtidens sunde fødevarer Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet 27.09.2012 Ankerhus 110 års jubilæum
3
Salon 2 – Virker kost- og diætvejledning? Evidens og metoder Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet 27.09.2012 Ankerhus 110 års jubilæum
4
Salon 3 - Hvilke kompetencer og samarbejdsformer fremmer bæredygtig udvikling og Corporate Social Responsibility? Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet 27.09.2012 Ankerhus 110 års jubilæum
5
Salon 4 - Et paradigmeskift? Hvordan involverer vi borgerne? Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet 27.09.2012 Ankerhus 110 års jubilæum
6
Salon 5 - Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet. Fra ernæring over fødevarer til måltider – tur/retur Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet 27.09.2012 Ankerhus 110 års jubilæum
7
Salon 6 - Hvad kan en uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed også lede til? Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet 27.09.2012 Ankerhus 110 års jubilæum
8
Salon 7 - Hvordan kommunikerer vi om sundhed, fødevarer og udvikling? Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet 27.09.2012 Ankerhus 110 års jubilæum
9
Salon 8 - Professionsbachelor uddannelse i Ernæring og Sundhed – (stadigvæk) et utraditionelt uddannelsesvalg for en mand! Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet 27.09.2012 Ankerhus 110 års jubilæum
10
Salon 9 - Fysisk aktivitet og fysisk inaktivitet – betydning for sundhed, trivsel, præstation og vægt Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet 27.09.2012 Ankerhus 110 års jubilæum
11
University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.