Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse"— Præsentationens transcript:

1 Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse
Arbejde i børnehusene op til skolestart Samarbejdet imellem skolen og daginstitutioner Mødet med skolen/SFO frem mod sommerferien Film (Juhu) Indskrivning Skole – parat – start folderen

2 Lovgrundlag for børnehaveklassen
§ 2. Leg skal udgøre et centralt element i undervisningen med vægt på legens egenværdi og læring gennem leg og legelignende aktiviteter. Stk. 2. Undervisningen i børnehaveklassen skal tage udgangspunkt i og videreudvikle færdigheder, viden og erfaringer, som børnene har tilegnet sig i familie, dagtilbud og fritid. Stk. 3. Undervisningen skal tilstræbe, at børnene udvikler lyst til og motivation for at beskæftige sig med skolens indhold, sociale fællesskab og særlige arbejdsformer og herved bidrage til grundlaget for børnenes videre skolegang. Stk. 4. Undervisningen tilrettelægges, så børnene erfarer, at de er en del af et større socialt fællesskab. Stk. 5. Indholdet i undervisningen skal mindst omfatte følgende temaer: Sprog og udtryksformer. Natur og naturfaglige fænomener. Det praktiske/musiske. Bevægelse og motorik. Sociale færdigheder. Samvær og samarbejde.

3 Arbejdet i Børnehusene op til start

4 Overgangsprocedure Vi ville sikre.. Fokus på børn i overgangen
Sikre grundlag for dannelse af klasserne Sikre et fornuftigt samarbejde med familien i overgangen Have særlig fokus på børn i udsatte positioner og sikre dem en mulighed for en god skolestart

5 Mødet med skolen Mødet med skolen/SFO frem mod sommerferien
Besøgsdag i maj måned. Rundvisning i sfo.

6 FILM

7 Digital indskrivning Indskrivning

8 Indskrivning til skoleår 2012/13
Indskrivning til skole foregår i år digitalt på i perioden 2. – 22. januar 2012. Samtidig med indskrivning til skole, skal der også indskrives til sfo og udmeldes af børnehave. Der vil være et link på siden, der fører videre til disse muligheder. I starten af december måned sender Skoleafdelingen et brev til hjemmet med nærmere info og vejledninger. Forberedelsen for forældrene vil bestå i at få oprettet en NemID eller Digital Signatur, da den digitale indskrivning vil foregå ved hjælp af disse.

9 Skole Parat Start folderen

10 Skole Parat Start folderen

11

12

13 Tilbud om rundviseraften
Tirsdag den 17. januar kl

14 SLUT


Download ppt "Skolestart Program Velkomst Lovgrundlag og trinmål for 0. klasse"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google