Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Annoncefinansieret indstik - Baggrund for projektet: -Brande de sønderjyske virksomheder over for dansk erhvervsliv og politikere -Fortælle de positive.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Annoncefinansieret indstik - Baggrund for projektet: -Brande de sønderjyske virksomheder over for dansk erhvervsliv og politikere -Fortælle de positive."— Præsentationens transcript:

1 Annoncefinansieret indstik - Baggrund for projektet: -Brande de sønderjyske virksomheder over for dansk erhvervsliv og politikere -Fortælle de positive historier fra regionen, en region i fremdrift -Øge interessen for regionsudvikling over for nøglepersoner -Synliggøre de sønderjyske klynger og det stærke netværk -Nuancere URS’s arbejde i regionen og den værdi, det skaber

2 Annoncefinansieret indstik - Fakta om projektet: 32 sider indstik i Børsen i ”Vækst Danmark” Format - som Børsen, men på hvidt avispapir Læsertal er 286.000 erhvervsfolk – du kommer i tale med en bred målgruppe Pris 1/1 side er kr. 25.000. Til sammenligning koster en 1/1 ann. kr. 85.000 Branding via annonce eller advertorial (artikel) Ekstra eksemplarer til anvendelse i B2B sammenhænge og internt i virksomheden

3 Annoncefinansieret indstik -


Download ppt "Annoncefinansieret indstik - Baggrund for projektet: -Brande de sønderjyske virksomheder over for dansk erhvervsliv og politikere -Fortælle de positive."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google