Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag."— Præsentationens transcript:

1 Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag. Derfor har vi valgt at lægge beretningen ud på skoleintra i år.

2 Skolebestyrelsens årsberetning Året der gik År 3 med Irene og kliken

3 Skolebestyrelsens sammensætning  Skolebestyrelsen består af 9 medlemmer.  De 5 er valgt af og blandt skolens forældre  2 er medarbejderrepræsentanter  2 er elevrepræsentanter  Skolens leder og pædagogiske afdelingsleder deltager desuden i bestyrelsesmøder og varetager sekretærfunktionen  Det er skolebestyrelsen opgave  at føre tilsyn med skolens virksomhed  at fastsætte principper for skolens virksomhed  at godkende skolens budget  at godkende skolens undervisningsmidler  at fastsætte skolens ordensregler  at afgive indstilling om ansættelse af lærere og skoleledere  Den nuværende skolebestyrelse blev valg i 2010  I andre har chancen igen i 2014

4 Fremtidige arbejdsopgaver Skolebestyrelsen ville i løbet af 2013 bl.a. arbejde med :  Opfølgning på De kommunale målsætninger 2011 – 2014, med fokus på det musisk/kreative og sundhed ✔  ”Et sundt liv i Vallensbæk”  Opfølgning og visioner vedrørende vores skoleprofil for fremtiden ✔  Nye elevplaner ✔  Gennemgang og revidering af skolens principper ✔  Følge udviklingen inden for den økonomiske ramme ✔  Trivsel på Pilehaveskolen ✔  Og meget andet

5 Vi har i år arbejdet med følgende emner og opgaver  Hørings svar  Budget 2013  ”Lukkedage”  KvallitetsRapporten 2012 – fokus på elevfravær  Skolefonden – Har givet Skaterrampe og mulighed for et fælles musikarrangement  Demo af IWB – tavlens muligheder så vi har fået et indblik i alle de nye muligheder og udfordringer tavlen giver i undervisningen  Nye elevplaner – hvilke erfaringer har vi fået og hvad kan/skal forbedres?

6 Vi har i år arbejdet med følgende emner og opgaver  Brugertilfredshedsundersøgelse af skolerne i Vallensbæk  Skolens værdigrundlag ”Pilehavenskolen et godt grosted” har fyldt meget i året der gik! Det vil også fylde meget i næste års arbejde  Timefordelingsplan for 2013/14  Engelsk fra 1 klasse  Tysk/fransk fra 6 klasse  Omfordeling i Natur & Teknik i 1 og 2 årgang  6 klasse musik delehold

7 Vi har i år arbejdet med følgende emner og opgaver  Den kommende skolereform 2014-2015  Hvad vil det betyde for Pilehaveskolen?  Overordnede budgetprioritering 2014  Byggeplaner – renovering for omkring 21 mill kr. over 3 år  Hvad skal skolen kunne efter en ombygning?  hvorledes skal den betjene sine brugere efter den nye skolereform?

8 Vi har i år arbejdet med følgende emner og opgaver  Mediepolitik – Qva mulighederne ifm IWB  Skoleprofil med musik, idræt og bevægelse  Forældrehenvendelser  Årshjulet for skolebestyrelsesarbejde  Lock Out

9 Fremtidige arbejdsopgaver Skolebestyrelsen vil i løbet af 2013-2014 bl.a. arbejde med:  Ombygning af Pilehaveskolen  Den kommende skolereform 2014-2015  Løbende gennemgang og revidering af skolens principper  Er disse tidssvarende? Hvad kan vi gøre bedre?  Følge udviklingen inden for den økonomiske ramme

10 Fremtidige arbejdsopgaver Skolebestyrelsen vil i løbet af 2013-2014 bl.a. arbejde med:  Opfølgning på De kommunale målsætninger 2011 – 2014, med fokus på det musisk/kreative og sundhed  ”Et sundt liv i Vallensbæk”  Opfølgning og visioner vedrørende vores skoleprofil for fremtiden  Og meget andet  Er der nogle ønsker?

11 Du kan læse mere på skole intra  http://www.pilehaveskolen.skoleintra.dk http://www.pilehaveskolen.skoleintra.dk  Søg og du skal finde mere info om skolebestyrelsen og meget andet godt!!!


Download ppt "Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google