Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Skolebestyrelsens årsberetning 2007. Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Skolebestyrelsens årsberetning 2007. Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens."— Præsentationens transcript:

1 Skolebestyrelsens årsberetning 2007

2 Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens organisering, herunder elevernes undervisningstimetal på hvert klassetrin, skoledagens længde, udbud af valgfag, specialundervisning på skolen og elevernes placering i klasser, –samarbejdet mellem skole og hjem, –underretning af hjemmene om elevernes udbytte af undervisningen, –arbejdets fordeling mellem lærerne, –fællesarrangementer for eleverne i skoletiden, lejrskoleophold, udsendelse i praktik m.v. og Skolebestyrelsen godkender –inden for de økonomiske rammer, der er fastlagt for skolen, skolens budget. –undervisningsmidler og –fastsætter ordensregler.

3 Hvad er det så blevet til? Alle forældre i bestyrelsen er nye… BUF og økonomien Kommunikation og synlighed – arbejdet med en folder om gensidige forventninger Ordensregler på skolens hjemmeside På det seneste… Men vi er –Glade for at ånden på skolen lever videre – med glade børn – men svære vilkår –Den varme velkomst som mange af os har oplevet

4 Mere om folderen… Om skolen Vores værdier Opstart på skolen (introduktion) Klasserne Undervisningen Skole- og hjemsamarbejdet Skolebestyrelsen

5 Det kommende år skal der fokus på… Økonomien – både prioritering generelt og i forbindelse med optagelse af nye elever. Formålsbeskrivelse. Kompetenceudvikling i forhold til særlige handicaps. Synlighed på hvad skolen kan og gør – også på nettet. Samarbejdet mellem fritidshjemmet og skolen. Bedre til at få alle etniske grupper med. Mere synlighed omkring fremmøde.

6 Et rart sted at komme.


Download ppt "Skolebestyrelsens årsberetning 2007. Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google