Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Et mere detaljeret program vil blive offentliggjort fredag når alle er samlet, så indtil videre vil vi nøjes med at afsløre at menuen er som følger :

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Et mere detaljeret program vil blive offentliggjort fredag når alle er samlet, så indtil videre vil vi nøjes med at afsløre at menuen er som følger :"— Præsentationens transcript:

1 Et mere detaljeret program vil blive offentliggjort fredag når alle er samlet, så indtil videre vil vi nøjes med at afsløre at menuen er som følger :

2 Stamtræet vokser og de små grene har efterhånden svært ved at nå hinanden. Men når frosten er væk og bladene er er på vej frem er der mulighed for at få grenenes blade til at mødes i naturskønne omgivelser. Denne begivenhed finder sted i år 2004 på kolonien Store Bjerge fra fredag d. 16. april (dørene er springer op fra kl. 13) til søndag d. 18. april (dørene listes i kl. 18) Vi håber jeres interesse er vakt, i så fald henvises I nu til vedlagte praktiske oplysninger. Kære Søn og Svigerdatter af Inge og Heinrich Hansen Mange festlige hilsner fra nogle kviste, svigerkviste og skud Alle – grene, svigergrene, kviste, svigerkviste og skud på Inge og Heinrich Hansens stamtræ inviteres hermed til bladforening. S.u. senest 1. februar 2004 til en af os, hvis I da kan vente så længe.

3 Praktiske oplysninger Hvert grenpar bedes medbringe en bradepande fyldt med kage For hver gren, svigergren, kvist og svigerkvist koster begivenheden 700 kr. (skud er gratis). Prisen er beregnet under forudsætning af at alle inviterede deltager. Skulle der komme afbud, kan prisen ændre sig. Beløbet bedes indbetalt mellem 1. februar – 1. marts 2004 på følgende konto :,,. Festudvalget består af: Anne Lise, Leif, Mie, Mikkel & Nanna Tlf: Anne Dorit & Natascha Tlf: Sussi, Flemming & Emil Tlf: Luise, Gert, Maria og Laura Tlf:


Download ppt "Et mere detaljeret program vil blive offentliggjort fredag når alle er samlet, så indtil videre vil vi nøjes med at afsløre at menuen er som følger :"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google