Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

GuldborgsundLejren 2005 Information om mad til distrikterne og grupperne Korpslejrintendanturen / Underlejrintendanturen ved Marianne Rygaard, Forandringen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "GuldborgsundLejren 2005 Information om mad til distrikterne og grupperne Korpslejrintendanturen / Underlejrintendanturen ved Marianne Rygaard, Forandringen."— Præsentationens transcript:

1 GuldborgsundLejren 2005 Information om mad til distrikterne og grupperne Korpslejrintendanturen / Underlejrintendanturen ved Marianne Rygaard, Forandringen

2 Indhold af informationen Maddistributionen –Madbestilling –Madudlevering –Hygiejne Andre tilbud –Slikkiosken –Underlejrcaféen –Andet Gode råd og tips

3 Menu Klassisk spejdermad, men … To opskrifter pr. måltid – den nemme - og den avancerede til de lækkersultne. Respekt for hygiejne (fx ikke rå æg i opskrifterne), men ikke hysteri. Specielle dage med specielle menuer –Underlejrdagen –HC Andersen dagen –Pizza - fredag

4 Madudlevering 1 Foregår i IS-punktet Udleveringen foregår ved 2 fra hvert DT Der er langt at gå for mange, så medtag kærre el. lign. Maden er pakket i kasser, som ikke må medtages udenfor IS-punktet – men nu har du jo kærre med … :->

5 Madudlevering 2 Der er kun reklamationsret i IS-punktet. Intendanten kan udlevere bon på mgl. varer, som afhentes på intendanturkontoret. Ved IS-punktet opstilles en kølecontainer, hvor kølemad opbevares.

6 Madudlevering og -indlevering Madudlevering åbent hver dag –7.00-7.45 –11.45-12.30 –16.00-16.30. Madindlevering åbent hver dag – 8.45-9.15 –13.30-14.00 –19-19.30

7 Kølecontainer Til kølecontainer kan kun indleveres uåbnede ting. (Krav fra myndighederne) Husk at kødvarer er frosne og skal nå at tø til aften

8 Madbestilling 1 Foregår pr. computer via specielt program på spejdernet. (Husk at have gruppens log in med) Alle enheder har mindst én konto, som afregnes til sidst på lejren. (Husk at flytte rovere og stabsmedlemmer) Bestilling til alle dage kan påbegyndes hjemmefra og rettes senere og undervejs. Bestillingerne til de 2 første dage (16. og 17. juli) er bindende og kan ikke ændres efter 15. juni. Kød og pizza til hele lejren skal bestilles, og I skal være opmærksomme på at kødbestillingen ikke senere kan ændres. Deadline 15. juni

9 Madbestilling 2 UL’s PC’ere vil være reserveret i et par timer om eftermiddagen til madindtastning. Underlejren vil sørge for, at der er personale til at spørge / hjælpe i den periode. Deadline kl. 19.00 – dvs. 1,5 dag før levering, det I bestiller den 16. får I leveret den 18. Bestilling printes i 1 eks. – én til sig selv

10 Madbestilling 3 Special mad (allergi / vegetar) kan håndteres. Det er muligt at bestille ”non-food”, men I kan lige så godt tage med hjemmefra. Prisniveauet er som altid – og vil være konkurrencedygtigt ifht. at tage i byen og købe ind. Der er lyttet til erfaringerne fra foregående KL: –Kellogs cornflakes –Ordentlig kaffe osv. osv.

11 Hygiejne Der er i opskriftsbogen beskrevet råd og regler Alle åbnede kølevarer skal smides ud hver dag Sørg for rene forhold ifbm. madlavning –madlavere har vasket hænder –håndvaskefaciliteter i nærheden –rigelige rene karklude, viskestykker, spækbrædter –køkkenrulle altid tæt på –ordentligt varmt vand til opvask –kød og æg holdes væk fra alt andet –spejderknive til madlavning kræver opvask forinden Tænk jer om! Det er lederens ansvar!!

12 Andre madtilbud Underlejr ledercafé -Kaffe til kr. 3,- (Evt. kage medbringes selv) Slikkiosk i underlejr –åben kl. 13.00-17.30 og 19.00-21.00 –fører sodavand, is, frugt, slik osv. Det sædvanlige … –supermarked på lejren og i Nykøbing, –snackcafé (men ikke ’restaurant’) på lejren

13 Gode råd og tips Jo mere, du har bestilt / forberedt hjemmefra på spejdernet, jo mindre tid skal du bruge på lejren, og jo bedre er vores nødberedskab. Husk kærre! Udpeg én leder pr. enhed, der har etablering af køkkenhygiejne som vigtig opgave. Husk viskestykker, sæbe, børste og klude!


Download ppt "GuldborgsundLejren 2005 Information om mad til distrikterne og grupperne Korpslejrintendanturen / Underlejrintendanturen ved Marianne Rygaard, Forandringen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google