Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afJonas Frederiksen Redigeret for ca. et år siden
1
Første gæring Champagnehusene Krug og Bollinger de eneste som udelukkende har første gæring på træfade Alle andre gære på ståltanke med temperaturstyring
2
assemblage Non Vintage blendes for at sikre ensartet smag til alle tider Malolaktisk gæring inden blending Efter blending tappes på flaske
3
Tirage Le Tirage, flaksepåfyldning Sammen med sukker opløst i vin (Liquer de Tirage) Tilsættes særlig aromatisk gær Stilles til langsom flaskegæring
4
PAUSE PÅ 15 MINUTTER Tilbage kl. ??
5
La Priese de Mousse Flaskegæring Danner mousse (bobler) Jo længere gæring Jo bedre smag og mousse Gærcellerne dør og går i opløsning Autolyse begynder Gasserne indgår gradvist en finere Forbindelse med vinen og danner finere bobler (kvalitet)
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.