Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Dialogdag d. 23. maj 2011.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Dialogdag d. 23. maj 2011."— Præsentationens transcript:

1 Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Dialogdag d. 23. maj 2011

2 Kolding Kommune Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Social- og Sundhedsudvalget ønsker overordnet, at man under hensyntagen til de individuelle behov skal yde de bedst mulige tilbud til færrest mulige omkostninger til såvel børn som voksne.

3 Kolding Kommune Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Gennem udvidelse og øget bredde i de forebyggende tilbud/dagtilbud og støtte i eget hjem som alternativ til døgntilbud. Ved at familie/pårørendes og netværkets ressourcer tænkes ind i arbejdet med at tilvejebringe den relevante støtte. Ved at der sker koordinering og samarbejde på tværs af tilbuddene, således der sikres sammenhæng i indsatsen på tværs af sektorer, frivillige, netværk m.m.

4 Kolding Kommune Hvorfor prioritere arbejde med sociale netværk? Flere tilbud til brugerne Øget socialt medansvar blandt borgerne Valgmulighed for brugerne Ligeværdighed i relationen Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning

5 Kolding Kommune Hvad forudsætter det? Respekt for og accept af de forskellige roller Det skal være klart, hvad der samarbejdes om – og hvem det skal være til gavn for Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning


Download ppt "Sociale netværk og ledelsesmæssig opbakning Dialogdag d. 23. maj 2011."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google