Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Handleplaner Odsherred Kommune. Indledning Hvem er vi Kort præsentation.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Handleplaner Odsherred Kommune. Indledning Hvem er vi Kort præsentation."— Præsentationens transcript:

1 Handleplaner Odsherred Kommune

2 Indledning Hvem er vi Kort præsentation

3 Den nye Odsherred Kommune Nykøbing-Rørvig Kommune, Trundholm Kommune og Dragsholm Kommune.

4 Drømmen Én indgang til psykiatrien.

5 Fra vision til plan Proces Nedsættelse af gruppe Fælles sprog Mål fastsættelse Afklaring - Lovgivning Kvalitetssikring

6 Bottom up process At udarbejde et koncept med borgeren og dennes kontekst i centrum.

7 Retssikkerhed At borgerne får de ydelser som de har krav på. At sikre borgerne et sammenhængende tilbud.

8 Kvalificering af bruger og medarbejder Højt informationsniveau Fælles uddannelse (Bruger,medarbejder, sagsbehandler og ledelse) Fællesmøder (bruger og medarbejdere)

9 Overordnet målsætning At alle brugere har fået tilbud om udarbejdelse af en handleplan/efter §141. Hvis brugeren ikke ønsker en handleplan efter §141, skal der udarbejdes en pædagogisk plan.

10 Delmål At medarbejdere bliver undervist i lovgivningen, samt metoder til at udarbejde planerne. At brugerne tilbydes at deltage i undervisningen.

11 Metode til at nå målet Handleplanskoordinatoren står overordnet for tilrettelæggelsen af undervisningen i Odsherred

12 Implementering Odsherred Kommune

13 1. Informationsmøde Informations møde i hvert af bofællesskaberne. Indeholde: lovgivningen, retssikkerhed, samt hvilke dilemmaer der er.

14 2. Kursus Kursus i udarbejdelsen af handleplaner for bruger og medarbejder mfl. Indhold: Undervisning i principperne i åben dialog, borgers retssikkerhed samt eksemplarisk læring i udfærdigelse af handleplaner.

15 3. Udførelse Bruger og medarbejder vil derefter gå i gang med at udarbejde borgerens individuelle handleplan

16 Kompetence-afklaring I kompetenceplanen indføres at institutionslederne er besluttere i henhold til § 141 med følgende bemærkninger: Når ydelsen kan indeholdes i institutionens budget, skal handleplanen indgå som orientering i personsagen Ved behov for yderligere ressourcer er det sagsbehandleren, der visiterer til ydelsen og udarbejder handleplaner derfor Kompetenceplanen skal politisk godkendes. I

17 Hvor skal planen opbevares Handleplaner opbevares i forvaltningen Pædagogiske planer/delplaner opbevares i socialpsykiatrien Status & opfølgning efter §150. Edb

18 Det store spørsmål Er det holdninger, moral, etik og økonomi der bestemmer hvordan loven udmøntes?

19 Konklusion Vi har været tvunget til at gå i dybden og tage stilling Vi er qua processen blevet bevidste om de mange vinkler, der er at anskue konceptet om handleplaner fra


Download ppt "Handleplaner Odsherred Kommune. Indledning Hvem er vi Kort præsentation."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google