Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Til lykke.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Til lykke."— Præsentationens transcript:

1 Til lykke

2 Ernærings- og husholdningsøkonom i 1986
Ulla Lundstrøm Ernærings- og husholdningsøkonom i 1986 LUNDSTRØM kommunikation & udvikling i 2001 Konsulentydelser – faglig formidling: Organisationsudvikling: Ide- og strategiudvikling, ledelses- og teamudvikling, kvalitets- og metodeudvikling, effektivisering/lean samt undervisning. Typisk i storkøkkener Skriftlig formidling, analyse og konceptudvikling fx CateringForum, Kost & Ernæringsforbundet, Efteruddannelsesudvalget (Køkken, Hotel, Restaurant), Horesta (Den grønne nøgle)

3 Mine mål er: At skabe kvalitet, godt arbejdsmiljø og effektiv ressourceudnyttelse At bygge bro mellem mennesker og fagligheder Udvikling Faglig viden Faglig formidling: et middel til udvikling

4 CateringForum-samarbejdet og magasinet som eksempel på faglig formidling om fødevarer og sundhed
CateringForum er et markedsføringssamarbejde mellem foodservice-afdelingerne i : Arla Foods DLG Food Danish Crown Schulstad Royal Greenland Tulip Vision: CateringForum skal være det foretrukne mødested for køkkenledere i cateringsektoren”

5 Tanker om et magasin-tema
Være aktuelt ”oppe i tiden” for målgruppen: Hotel/restaurant, kantine eller syge/plejesektor Der skal være erfaringer og stof til artikler Kunne visualiseres i opskrifterne

6 Temaet: SundGourmet Trendsættere er i gang. Der er erfaringer og stof til tema-artikler. Brødrene Koch: Sunde tanker – bog og nyt ”slankt”menukoncept. Comwell Kellers Park Hotel & Spa: ”Spa Supreme” - skræddersyede løsninger og spa-designer. Rød tråd i leder, noter og artikler.

7 Om journalistik, PR og faglig formidling
Magasinet er middel til målet om, at CF skal være det foretrukne mødested for køkkenledere i cateringsektoren Journalistik: Aktualitet, væsentlighed og identifikation PR: Stille virksomhederne i et positivt lys ved at fortælle om mål, erfaringer, produkter og ydelser. Faglig formidling: Fortælle uddybende om hvordan (fx bæredygtigt fiskeri (MSC), hygiejneforhold vedr. centralpakket kød, varm- og koldrøgning, undersøgelser osv).

8 Regionshospital Randers
Eksempel på den typiske opgave Regionshospital Randers Kvalitetsudvikling Team/lean proces Udvikling af menukoncept Videre med lean 5S-forløb Økologiprojekt: Hospitalskøkkener på sporet af sølv samme med Aarhus Universitetshospital, Rigshospitalet og Herlev Hospital

9 Tak for opmærksomheden


Download ppt "Til lykke."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google