Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

 Afdelingen der indeholdt USF og KAF er slået sammen med afdelingen for økonomi, jura og personale.  Der er opslået AC-fuldmægtig stilling som “intern.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: " Afdelingen der indeholdt USF og KAF er slået sammen med afdelingen for økonomi, jura og personale.  Der er opslået AC-fuldmægtig stilling som “intern."— Præsentationens transcript:

1

2  Afdelingen der indeholdt USF og KAF er slået sammen med afdelingen for økonomi, jura og personale.  Der er opslået AC-fuldmægtig stilling som “intern konsulent” for USF og KAFs område. Skal have udviklingsfokus sammen med ansatte i forhold til kommunikation, arbejdsgange og overordnet dataopsamling  Der etableres et tættere samarbejde med den juridiske funktion

3  Alle fortolkninger / dispensationer samles i et “Uddannelsesstøtteudvalg”. Sammensat af en fra USF, en fra Uddannelsesafd. og en fra juridisk afd.  Alle afgørelser er endelige. Skal mindske behovet for “dobbeltarbejde” i forbindelse med at klagesager ankes.  Principielle afgørelser dokumenteres / beskrives og gøres tilgængelig for vejledere i en praksis- samling. Indarbejdes i nødvendigt omfang i proceduremappe  Mulighed for udvikling af eksisterende hjemmeside / portal undersøges

4  Vi er ved at gennemgå og opdatere alle dele af proceduremappen i samarbejde med juridisk funktion. Vi søger at gøre det præcist og bruge flere eksempler.  Når vi er færdige, vil vi søge input fra vejledere til yderligere forbedringer. Forslag til denne proces er velkomne  Vil blive oversat til Grønlandsk – fremadrettet vil der blive opdateret simultant på grønlandsk og dansk.

5  Uddannelsesstrategi iværksætter uddannelsesstøttereform. Vil blive afklaret med nyt Naalakkersuisut, om dette fortsat er politisk ønsker.  Bekendtgørelsen har visse steder behov for et serviceeftersyn.  Uagtet hvilket politisk mandat der gives bekendtgørelsesarbejdet, ønsker vi et samarbejde med jer, hvor jeres erfaringer og viden kan benyttes i arbejdet.


Download ppt " Afdelingen der indeholdt USF og KAF er slået sammen med afdelingen for økonomi, jura og personale.  Der er opslået AC-fuldmægtig stilling som “intern."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google