Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Talentvejen. Talent aktiviteter på skolen Landbrug og gartnerskole/ 3 undervisere Transport og Logistik/ 3 undervisere Bil, fly og andre transportmidler/2.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Talentvejen. Talent aktiviteter på skolen Landbrug og gartnerskole/ 3 undervisere Transport og Logistik/ 3 undervisere Bil, fly og andre transportmidler/2."— Præsentationens transcript:

1 Talentvejen

2 Talent aktiviteter på skolen Landbrug og gartnerskole/ 3 undervisere Transport og Logistik/ 3 undervisere Bil, fly og andre transportmidler/2 undervisere Strøm, styrring og IT / 1½ undervisere Byg og anlæg / 1 undervisere (nye) Kokke og tjenerskolen/3½ undervisere HG/3½ undervisere (nye) Det er forskelligt fra afdeling til afdeling-hvor mange timer Talenteleverne har om ugen.

3 Plan for talentarbejdet Vi har fået en koordinator gruppe bestående af 4 undervisere fra 4 forskellige indgange. Som arbejder på at få mange aktiviteter op at stå i deres egne afdelinger. Sideløbende arbejder koordinatorgruppen på, at få de afdelinger som endnu ikke er kommet i gang- eller er meget lidt i gang. Ud over stepperne. Flere af afdelingerne har gang i nogle rigtig spændende projekter, med masser af autentiske opgaver. Fokus på fagdagene.

4 Talent virksomheder Kokke og tjener skolen har samarbejde med Ca. 10 forskellige restauranter. HG har samarbejde med flere samarbejdsvirksomheder. Landbrug og Gartner skolen arbejder på sagen- har lavet aftale med Finn

5 Den gode Historie HG: Samarbejde med Bilka om talentelever- PIU Mekaniker projekt igang med Kina- skype- opgaveskrivning- målet er elevudveksling Kokke og tjenerskolen Kogebog – samarbejde med virksomheder- arrangementer -DM -PIU Særligt brobygning arrangement for en 7 klasse Byg og anlæg SKILLS


Download ppt "Talentvejen. Talent aktiviteter på skolen Landbrug og gartnerskole/ 3 undervisere Transport og Logistik/ 3 undervisere Bil, fly og andre transportmidler/2."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google