Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Master i rehabilitering med specialisering indenfor …

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Master i rehabilitering med specialisering indenfor …"— Præsentationens transcript:

1 Master i rehabilitering med specialisering indenfor …
Bilag 5 Videnskabelig teori og metode Rehabiliterings-paradigmet Funktionsevne – vurdering og evaluering Rehabiliterings-forløbet Evidensbaseret Praksis Retlige rammer for rehabilitering Sommeruniversitet SPECIALE MODUL SPECIALE MODUL SPECIALE MODUL MASTERPROJEKT Hvis uddannelsen tilrettelægges med specialiseringer, skal masterprojektet udarbejdes inden for specialiseringen, MASTER BEKENDTGØRELSEN, §11 STK. 2. Master i rehabilitering med specialisering indenfor …

2 Brev til nøglepersoner
Kære ________ På masteruddannelsen i rehabilitering (MR) ønsker vi at tilrettelægge uddannelsen med mulighed for specialisering. Vi henvender os derfor til dig/jer da vi mener at du/I vil kunne være en nøgleperson i udviklingen og evt. i gennemførelsen af en sådan specialisering indenfor området: … . Rehabilitering er imidlertid et meget bredt område med mange specialer og dækker desuden over arbejdsområder indenfor forskellige sektorer og forvaltninger. Der er således mange flere potentielle specialiseringsmuligheder end MR vil kunne udbyde, og vi er derfor nødt til finde de specialer der er størst behov for i praksis.

3 s. 2 Forudsætningen for at et speciale kan gennemføres er derfor at følgende krav er opfyldt: Det er muligt at rekruttere mindst 8 studerende til specialet inden de konkrete forberedelser og offentliggørelsen af MRs specialer det kommende studieår. Det er muligt at rekruttere specialeansvarlig/e på lektorniveau og undervisere med klinisk viden om og/eller med lektorkompetence. I nogle tilfælde vil Syddansk Universitet kunne rekruttere de nødvendige modulansvarlige/undervisere.

4 Hvilken målgruppe specialet retter sig imod
Når en specialeansvarlig er rekrutteret skal vedkommende, sammen med nøglepersonerne fra specialemiljøet kunne formulere: Hvilken målgruppe specialet retter sig imod Specifikke kompetencemål for specialiseringsforløbet Lektionsplan for 3 moduler á 5 ECTS der skal til for at opfylde de opstillede kompetencemål for specialiseringen, inklusiv prøveformer. Hvis du/I mener at I vil kunne gå nærmere ind i dette bedes du kontakte undertegnede enten på eller så snart som muligt.


Download ppt "Master i rehabilitering med specialisering indenfor …"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google