Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Zero Carbon Network P. ELLEGAARD A/S. Hvad er Zero Carbon Network? Zero Carbon Network er et initiativ for virksomheder i Region Sjælland, der arbejder.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Zero Carbon Network P. ELLEGAARD A/S. Hvad er Zero Carbon Network? Zero Carbon Network er et initiativ for virksomheder i Region Sjælland, der arbejder."— Præsentationens transcript:

1 Zero Carbon Network P. ELLEGAARD A/S

2 Hvad er Zero Carbon Network? Zero Carbon Network er et initiativ for virksomheder i Region Sjælland, der arbejder aktivt med at reducere deres klimapåvirkning. Netværket inkluderer ambitiøse virksomheder fra hele regionen, som med støtte fra projektet udarbejder klimaregnskab og strategi – og igangsætter klimarelaterede aktiviteter i virksomheden P. Ellegaard A/S har været medlem siden begyndelsen af 2008.

3 Hvilke forpligtelser har man som medlem? Udarbejdelse af klimaregnskab Et klimaregnskab er en standardiseret opgørelse over en virksomheds udledning af drivhusgasser Udarbejdelse af klimavision Udarbejdelse af klimastrategi

4 Klimaregnskab for P. Ellegaard A/S

5 Klimavision for P. Ellegaard A/S Vores egen adfærd og handlinger skal afspejle respekt for miljø, ressourcer og mennesker. Vi vil foretage klimamålinger for P. Ellegaard A/S´ udledning af CO2 med det sigte at reducere egenudledningen med 10 % om året. I vore komponenter og produkter indtænkes miljøvinklen således, at transportbånd, transportruller, tromlemotorer og komplette transportører fra P. Ellegaard A/S optimeres energimæssigt.

6 Klimastrategi Hvad gør vi så hos P.Ellegaard A/S? Internt Brændstofbesparelse – væk med unødvendig værktøj m.m. i bilerne Måling af dæktryk hver måned, er sat i system med skemaer i hver service- og sælgerbil. El-forbrug – sluk lyset, opsætning af strømskinner, sluk for kaffemaskiner, udskiftning fra alm. glødepærer til sparepærer.

7

8

9 Initiativer rettet mod markedet Udvikling af produkter der kan hjælpe vores kunder til dels at mindske udledning af CO2, og ikke mindst opnå besparelser ved nedbringelse af energiforbrug. Rengøringsvenlige bånd – P. Ellegaard er deltager i et projekt (Hyecon) som har til formål at designe og udvikle conveyor komponenter til fødevare-sektoren Produktudvikling (plast contra stålruller) Tromlemotorer (nyudvikling) Alternative transportløsninger (Metrobyggeri)

10 Tilsammen giver disse initiativer besparelser internt i virksomheden, forøget konkurrencekraft i markedet, og sidst men ikke mindst hjælper vi vores kunder til besparelser, og mindre CO2 udledning.


Download ppt "Zero Carbon Network P. ELLEGAARD A/S. Hvad er Zero Carbon Network? Zero Carbon Network er et initiativ for virksomheder i Region Sjælland, der arbejder."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google