Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

+ Skolebestyrelsens Årsmøde 2012 Lørdag d. 9. Juni.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "+ Skolebestyrelsens Årsmøde 2012 Lørdag d. 9. Juni."— Præsentationens transcript:

1 + Skolebestyrelsens Årsmøde 2012 Lørdag d. 9. Juni

2 + Indvielsen af den nye bygning

3 + Gamle Elever

4 +

5 + Lars Løvdal Nielsen Ny naturfagslærer. Har overtaget Klaus Munks skema.

6 + Opfølgning: Årsmødet 2011

7 + Center for Trafik, Sikre Skoleveje Vi udvider fortovshjørnet ved Kronprinsessegade/Sølvgade og på den modsatte side af gaden forstærkes parkeringsrestriktionen ved at male en gul trekant. (udført) Vi opsætter et nyt hegn ved hjørnet af Kgs. Have i krydset Kronprinsessegade/Sølvgade. (udført) Vi installerer akustiske lydsignaler i krydset Kronprinsessegade/Sølvgade. (udført) Vi etablerer et cykeldepot for venstresvingende cyklister på modsatte side af Rigensgade og maler cyklistsymboler op til krydset Sølvgade/Kronprinsessegade. (udført)

8 + Center for Trafik, Sikre Skoleveje Vi genopfrisker de gule parkeringstrekanter ved krydset Klerkegade/Kronprinsessegade. (udført) Vi markerer den ubetingede vigepligt i Klerkegade for udkørsel fra Adelgade. (udført) Vi opstiller variable skilte på Sølvgade med 40 km/t- hastighedsforbud i skoletiden. (udført) Vi etablerer cykelskråparkeringspladser på Kronprinsessegade ved skolen (Projekt er faldet ud pga. Pladsmangel)

9 + Sikker Trafik

10 +

11 +

12 + Skolebestyrelsens arbejde Tilsyn med skolens drift (budget og regnskab) Nybyggeri, vandskade og renovering af den gamle bygning Cykelparkering (udvalgsarbejde) Inklusion (høringssvar, dialogmøder) Fagligt stærke elever Skolens Principper og Værdier (behov for nye principper) Københavner barometeret/kvalitetsrapporten Møder med BUF(Sven Allerslev)


Download ppt "+ Skolebestyrelsens Årsmøde 2012 Lørdag d. 9. Juni."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google