Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Innovation Fredericia Gymnasium. De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj 2014.  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Innovation Fredericia Gymnasium. De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj 2014.  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning."— Præsentationens transcript:

1 Innovation Fredericia Gymnasium

2 De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj 2014.  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning af begrebet innovation.

3 Innovation i AT Træningsforløb med fokus på personlig indstilling, handling og kreativitet: Emne: Skal der være en betalingsring i København? Brainstorm: Hvad har vi brug for at vide? Stole på at egne idéer er væsentlige, anvendelse af teknikker fra KIE. Selv søge viden på relevante hjemmesider, kontakte DTU og transportministeriet mm. Udarbejde kreativt produkt (video, præsentation, læserbrev, der er for eller imod ringen.)

4 Innovation i AT Emne: Hvordan laver vi en sikker skolevej for Fredericias børn? Samme proces, nu med kontakt til kommune, lokalpolitikere samt forældre i folkeskolen. Kreativt konkret løsningsforslag.

5 Innovation i studieretninger Langstrakt forløb med fokus på omverdensforståelse. Lærerne i klassen vælger et overordnet tema for et helt semester, fx ”Verdens ressourcer”. Der arbejdes med dette i alle fag og tværfaglige forløb, men ikke hele tiden. I fagene arbejdes der med handlekompetence og kreativitet. Der oprettes et website til deling af materiale

6 Innovation i studieretninger  Konkrete samarbejder med folkeskoler, hvor vores elever kommer ud og underviser. (Personlig indstilling, kreativitet)  Samarbejde med videregående uddannelser om aktuelle problemstillinger. (Handle, omverdensforståelse, kreativitet)


Download ppt "Innovation Fredericia Gymnasium. De to spor:  Innovation i AT frem mod årsprøve i maj 2014.  Muligheder for innovation i studieretninger og afdækning."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google