Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg."— Præsentationens transcript:

1 Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg

2 Formål med seminardagene at styrke og kvalificere arbejdet med realkompetencer i region Midtjylland at uddanne og organisere en medarbejder- gruppe ved hvert VEU-center, der har særlig viden og kunnen inden for feltet at organisere et samlet korps på tværs af de 3 VEU-centre at skabe grundlag for erfaringsudveksling, koordinering og udvikling af den gælden praksis med realkompetencevurderinger

3 Temaer for de 5 dage 1.Introduktion til RKV - Hvad er og hvad kan den anden vej til kompetence- udvikling? 2.Planlægning af realkompetence- vurderinger - Hvordan kan planlægningen sikre kvalitet i vurderinger og processer? 3.Metoder og modeller - Hvad er hensigtsmæssige dokumentations- og vurderingsmetoder? 4.Institutionelle strukturer og organisering - Hvordan kan sikres kvalitet i sagsgange og klarhed i roller og ansvar? 5.Uddannelsessystemet og netværk - Hvad indeholder de forskellige uddannelser, og hvordan kan I samarbejde på tværs af institutionerne i VEU centrene og i regionen?

4 Program for første dag Introduktion og præsentation Hvad er RKV ifølge loven og hvad er gældende praksis? –Oplæg og debat Hvordan kan RKV/IKV foregå i praksis? –Gruppearbejde om en række cases --------- Hvilke interesser har brugere og uddannelsesinstitutionerne i RKV? –Gruppe og plenumdrøftelser Opgave til næste gang –Hvilke IKV/RKV opgaver står I med? –Cases Afrunding og evaluering –Hvad vil I gerne have fokus på i det videre forløb?


Download ppt "Velkommen Første seminardag om RKV Den 23. februar 2010 i Silkeborg."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google