Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Enhed. Klynge/ Netværk Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Enhed. Klynge/ Netværk Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver."— Præsentationens transcript:

1 Enhed

2 Klynge/ Netværk

3 Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver det har vakt, at være vidne til en pædagogs praksisfortælling En vidnefortælling indeholder udsnit af den praksisfortælling, man har været vidne til En vidnefortælling knyttes til det, der blev sagt under refleksionsfællesskabet, som gav anledning til de nye overvejelser og handlingsperspektiver Eksempel: “Ved vores Refleksionsfællesskab fortalte Hanne om et forældresamarbejde, der havde været så venskabeligt, at det havde været svært for Hanne at komme igennem med en vigtig sag. Hanne havde iagttaget nogle voldsomme adfærdsmønstre hos barnet, som hun gerne ville have en faglig snak med moderen om, men moren brugte mødet på at fortælle en masse detaljer om sig selv. Det gav anledning til mange gode overvejelser om hvad et godt partnerskab egentlig er. Èn sagde “Ja, det er som om. jeg skal leve op til at kunne lide forældrene godt”. Jeg har efterfølgende gjort mig nogle overvejelser, om vi måske dyrker det her med “at skulle kunne lide forældrene” for meget. Det efterlader mig med spørgsmålet: Hvad med alle dem, vi ikke lige smalltalker i garderoben med hver morgen? Hvordan får vi skabt stærke relationer til dem?”

4 Område

5 BUF


Download ppt "Enhed. Klynge/ Netværk Vidnefortælling (anvendes på Område- og BUF-niveau) En fortælling om de ledelsesmæssige faglige overvejelser og nye handlingsperspektiver."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google