Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SFU Hillerød 2008 JULEMANDEN ER RØD!. SFU Hillerød 2008 Kvartaler med hvert politisk emne Teori del, praktisk del og afsluttende del Grupper med særlige.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SFU Hillerød 2008 JULEMANDEN ER RØD!. SFU Hillerød 2008 Kvartaler med hvert politisk emne Teori del, praktisk del og afsluttende del Grupper med særlige."— Præsentationens transcript:

1 SFU Hillerød 2008 JULEMANDEN ER RØD!

2 SFU Hillerød 2008 Kvartaler med hvert politisk emne Teori del, praktisk del og afsluttende del Grupper med særlige specialer

3 SFU Hillerød 2008 Kvartaler med hver politisk emne Året bliver inddelt i kvartaler og indenfor hver kvartal vil vi forarbejde et større politisk emne. Dette indebærer en teori del hvor man gennemgår og lærer om dette emne og bagefter en praktisk del hvor man enten laver aktioner, demonstrationer eller andre former for aktiviteter der gør opmærksom på problemerne og fortæller det videre til ”folket”

4 SFU Hillerød 2008 Teori, praktik og evaluering Fremgangsmåde til kampagner, hvor man starter ud med en ”teori-del” med oplæg, diskussioner og gennemgang af emnet. På den måde er man klædt på til at komme på gaden og evt. besvare spørgsmål. Efter aktioner eller andet vil der blive lavet en evaluering så vi kan rette op på problemer og dårlige ting og blive ved med de gode ting. Derudover vil der også om muligt blive afholdt en fest eller en anden form for arrangement.

5 SFU Hillerød 2008 Arbejdsgrupper Praktisk gruppe(OVERORDNEDE GRUPPE)‏ -vil stå for det overordnede administration af hele arbejdsforløbet. Medie gruppe -Vil stå for administration af vores hjemmeside og være dem der skal lave multimedie tingene Presse gruppe -Vil stå for kontakten til pressen og være dem der skal skrive indlæg til aviser m.m Kreativ gruppe -Vil stå for alt det kreative arbejde og sørge får administration af hvilke kreative indslag der skal være Support gruppe -skal bestå af praktiske grise, der ikke vil stå for andet end at hjælpe de forskellige grupper med enkel arbejde

6 SFU Hillerød Velfærds ”kampagne” Februar 2008


Download ppt "SFU Hillerød 2008 JULEMANDEN ER RØD!. SFU Hillerød 2008 Kvartaler med hvert politisk emne Teori del, praktisk del og afsluttende del Grupper med særlige."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google