Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Når der er givet en projektbevilling…. Opfølgning på projekter med tilskud fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Når der er givet en projektbevilling…. Opfølgning på projekter med tilskud fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker."— Præsentationens transcript:

1 Når der er givet en projektbevilling…. Opfølgning på projekter med tilskud fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker

2 Ved tilsagn om bevilling Ansøger modtager et brev, hvor opfølgningen står beskrevet Projektet får tildelt en faglig konsulent, som følger projektet Vi holder armslængde og deltager ikke i styregruppemøder Men deltager gerne, når vi kan, i workshops, konferencer el. a. Løbende korrespondance om ændringer el. andet sker med den faglige konsulent Større ændringer af budget eller projektindhold skal godkendes af styrelsen.

3 Faglige og økonomiske statusrapporter Fire årlige terminer (afhængig af bevillingsstørrelse) To store: 25. januar og 9.august 2012 To små: 25. april og 25. oktober 2012 Faglige rapporter er obligatoriske Økonomiske rapporter indsendes, hvis der ønskes penge udbetalt Vi sikrer udbetaling senest 14 dage efter deadline for indsendelse

4 Faglige statusrapporter Obligatorisk Der gives ikke udsættelse for indsendelse terminerne oplyses i tilsagnsbrevet De fremgår af hjemmesiden der gives besked, når de åbner og der sendes reminder et par dage før udløb Kun, hvis der er indsendt faglig slutrapport, bortfalder kravet, naturligvis

5 Projektafslutning Faglig rapport Projektrapporter skal være indgået senest 4 måneder efter projektafslutning Rapport med sammenfatning sendes elektronisk til faglig konsulent - og publiceres i Projektbanken Der er ingen specielle formkrav, men… Se i øvrigt vejledningen

6 Projektafslutning Regnskab Afsluttende regnskab skal være indsendt senest 4 måneder efter projektafslutning (gælder også projektmodninger) Projektafslutningstidspunktet følger det opgivne i ansøgning eller ved senere udsættelse Revisionskrav afhænger af bevillingsstørrelse Revisionsinstruks kan ses på hjemmesiden Vi sender kvittering, når et projekt er helt afsluttet og udbetaler de sidste 10% af bevillingen.

7 Nyt værktøj til regnskab tilgængeligt Elektronisk regnskabsrapport Kan anvendes ved aflæggelse af regnskab Tilgængelig på hjemmesiden Udfyldes og indsendes elektronisk Kopi printes, underskrives og indsendes sammen med revisionsrapport.


Download ppt "Når der er givet en projektbevilling…. Opfølgning på projekter med tilskud fra Udviklingspuljen for folke- og skolebiblioteker."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google