Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afFinn Krog Redigeret for ca. et år siden
1
FoodNetwork Etableret i 2009 med bevilling fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen 2009-2012: 12 millioner 2012-medio 2014: 8 millioner En del af innovationsnetværksfamilien, der pt. har 22 medlemmer Konsortium med 15 parter
2
Konsortium UniversiteterGTS-institutterErhvervsskoler KUTeknologisk InstitutUddannelsescenter Holstebro AUAgroTechEUC Nordvest AAUFORCE Technology DTU SDU UdviklingsparkerVidensmiljøer Agro Business ParkStålcentrum Nordsøen ForskerparkVIFU Nupark
3
Ledelse Styregruppe Stålcentrum Center for fødevareteknologi – Hirtshals VIFU GEA Royal Greenland Daglig ledelse Direktør VIFU Dorte Storper Projektchef VIFU Britt Sandvad
4
Vision og mission At skabe vækst og udvikling i dansk fødevareerhverv gennem dannelse af netværk, projekter og aktiviteter på tværs af erhverv, forsknings- og uddannelsesinstitutioner samt gennem offentligt og privat samspil At virke som den samlende og koordinerende enhed, der skaber overblik og synlighed omkring relevante samarbejdspartnere for alle aktører i fødevaresektoren At understøtte og facilitere eksisterende og spirende delklynger over hele landet
5
Aktiviteter Matchmaking Videnspredning Netværksfacilitering Udviklingsprojekter Internationalisering Faglige temaer – Bæredygtighed – Ressourceudnyttelse – Kompetenceudvikling
6
Eksempler på matchmaking Vidensberedskabet ProjektAcceleratoren Innovativ udnyttelse af materialer og overfladeteknologier Videnshøstfest
7
Eksempler på videnspredning Faglige og tværfaglige temadage – Innovationsbustur – Roadshow om fødevaresikkerhed – Kontrolforordningen for fiskerierhvervet – Fødevarekontaktmaterialer Korte kursusforløb – Anvendelse af sensoriske metoder Konferencer
8
Eksempler på netværk/klynger Nordjysk fiskeindustri Stålcentrum Smagen af Danmark Fødevaresikkerhedsnetværk PAKNET FOODERFA
9
Eksempler på udviklingsprojekter Masterclass – produktudvikling for mindre fødevareproducenter Innovation i øjenhøjde Innovation i procesudstyr – konstruktionsevaluering ud fra et fødevaresikkerhedssynspunkt Forretningsgørelse af innovationsprocessen
10
Eksempler på internationalisering Erhvervsdelegationer til internationale messer med mulighed for matchmaking International konference – hygiejnisk design Samarbejde med fransk akvakulturklynge - Aquimer
11
Sammenhæng nationalt-regionalt niveau FoodNetwork og Klog hverdagsmad Viden til virksomhederne – dansk og international
12
FoodNetwork i fremtiden Regeringens klyngestrategi Samfundsudfordringer
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.