Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afOlaf Christiansen Redigeret for ca. et år siden
1
Fødevareregion Øst Tine Ladefoged Carina Dalager Michael Larsen
2
Hvilke udfordringer Køkkenplads Lagerplads Køle- og frostkapacitet
Opvaskefaciliteter Vaske / håndvaske Uddannelse
3
Hvilke muligheder Opgradering af eksisterende køkken
Etablering af nyt køkken Etablering af ”centralkøkken” Etablering af fællesordning Mad ekstern leverandør modtagekøkken
4
Opgradering af eksisterende køkken eller indretning af nyt køkken
Afdække behov Hvilken slags mad: Kold / varm Indretning, gulv, vægge, loft og inventar Vaske / håndvaske Pladsforhold: Køl, frost, borde, lager, grønt, ovne, komfur og maskiner Opvaskefaciliteter Uddannelse
5
Hvad kan lette indretningen
Tidsmæssig adskillelse Inddragelse af andre lokaler - grovkøkken Indkøb af halvfabrikata Mad fra ekstern leverandør Kaffemaskinen ud af køkkenet
6
Mad fra ekstern leverandør
Afdække behov Hvor tit bliver der leveret og på hvilket tidspunkt? Spiseklar mad Opvarmning Ovnkapacitet og opvaskekapacitet Evt. uddannelse Er den påtænkte leverandør autoriseret?
7
Uddannelse Produktion af varm og kold mad Opvarmning af færdig mad
Modtagelse af spiseklar mad – ingen krav om uddannelse ved anretning og servering
8
Centralkøkken Skal autoriseres Indsende tegninger og beskrivelse
Indsende egenkontrolprogram Afvente autorisation før ibrugtagning Procedurer for transport
9
Hvad kan kontrolafdelingen tilbyde
Komme ud til kommunen Se på 3-5 udvalgte køkkener Give en vurdering af hvad disse køkkener kan bære i forhold til de påtænkte aktiviteter
10
Hvad kan kommunen overveje
Gøre sig tanker om hvilken måltidsordning man ønsker at tilbyde Udvælge 3-5 repræsentative køkkener Repræsentant for mad og måltidspolitik Økonomi Byggesagkyndig Pædagogisk konsulent
11
Registrering Indsend ansøgningsskema før opstart
Aktiviteterne kan først påbegyndes, når man har modtaget registreringen Registrering er ikke ensbetydende med, at indretning, vareudvalg m.v. er i orden
12
Gode råd ved fremsendelse af ansøgning
Beskrivelse af madsortiment Beskrivelse af lokaler og udstyr Tegninger Hvem leverer maden
13
Kom over til vores stand og hils på
Tine Carina Michael
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.