Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

OOMI Præsentation 28: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "OOMI Præsentation 28: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og."— Præsentationens transcript:

1 OOMI Præsentation 28: Eksamen

2 Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og nyt pensum) Det er p.t. dog muligt at uddrage en pensum oversigt ud fra lektionsplanen En fuld liste over pensum for de to retninger (CORBA / Web services) samt de to subretninger (DCOM/.NET Remoting) vil blive offentliggjort Kursorisk pensum er ikke påkrævet at kunne, men vil tælle op i forbindelse med mundtlig eksamen I har selvfølgeligt også lov til at inddrage yderligere emner og materiale der er relevant

3 Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 3 af 6 Evaluering og Eksamen Mundtlig eksamen efter 13 skalaen Individuel eksamen Censor: Ulrik Pagh Schultz Hovedspørgsmål: 9-10 min. fremlæggelse (trækkes af stud) Bispørgsmål: 5 min. samtale (udvælges af underviser) –Hvis vi har en rigtig god diskussion KAN bispørgsmål evt. undlades Spørgsmål vil blive offentliggjort senest 1 uge inden eksamen (formodentligt efter aflevering af obligatoriske opgaver) Det forventes at I behersker alle elementer af jeres obligatoriske opgaver og at I er i stand til at tage udgangspunkt i disse i forbindelse med spørgsmålene, samt reflektere over erfaringer uddraget heraf

4 Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 4 af 6 Selve eksamen Ingen forberedelse, men I får lov til at trække vejret Start med at skrive den overordnede disposition op på tavlen (VIGTIGT) Læs IKKE op af dispositionen Brug tavlen til at fastholde noget af den information du kommer med –det giver censor og mig noget at støtte os til under voteringen Ikke for mange foils/udskrifter (se næste slide) Husk at det er op til dig at fortælle mest muligt på den givne tid Eksaminator forbeholder sig ret til løbende at stille uddybende spørgsmål Regn med at du skal have stof nok til ca. 9-10 min. i den selvstændige del til hvert spørgsmål HUSK AT KOMME I GOD TID (½-1 time før) – en censor der spilder tiden med at vente bliver let gnaven ;-)

5 Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 5 af 6 Brug af slides/foils Slides/foils er glimrende værktøjer, men ikke til eksamen Der kan anvendes overhead foils eller papirudskrifter (eller bare tavle) – ingen PC slides (giver for mange problemer) Der må bruges nogle få figurer f.eks. fra undervisningen eller fra opgaven Der må bruges et par uddrag fra centrale dele af jeres kode (vil nok være smart) Sørg for ikke at have mere end 2-3 slides at præsenterer (til nøds lidt mere hvis strengt nødvendigt) Absolut ingen tekst (andet end en overskrift til sliden)

6 Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 6 af 6 Eksempel på hovedspørgsmål Klør 1) CORBA’s arkitektur a)Forklar CORBA’s arkitekturmodel b)Med udgangspunkt i din obligatoriske opgave, forklar hvorledes man vha. IDL udvikler en CORBA C++ client og server applikation med udgangspunkt i din valgte ORB. Hvad skal der ændres hvis Serveren i stedet for skal implementeres i Java? Dette er et eksempel på et hovedspørgsmål. Bispørgsmål stilles af eksaminator


Download ppt "OOMI Præsentation 28: Eksamen. Ingeniørhøjskolen i Århus Slide 2 af 6 Pensum Pensum har været noget fragmenteret (ny struktur for faget, nyt indhold og."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google