Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Formidling på GBS. BAGGRUND  Vi er ejet af 19 kommuner med 24 genbrugsstationer og ca. 300 skoler. Vi drifter selv de 9 af genbrugsstationerne.  Vi.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Formidling på GBS. BAGGRUND  Vi er ejet af 19 kommuner med 24 genbrugsstationer og ca. 300 skoler. Vi drifter selv de 9 af genbrugsstationerne.  Vi."— Præsentationens transcript:

1 Formidling på GBS

2 BAGGRUND  Vi er ejet af 19 kommuner med 24 genbrugsstationer og ca. 300 skoler. Vi drifter selv de 9 af genbrugsstationerne.  Vi tilbyder forskellige typer undervisningsbesøg på Vestforbrænding:  Wastelab 8-10. klasse samt gymnasieklasser  Skraldelev 0.-6 klasse  Gl. kontrolrum 7.-10. klasse  øvrige besøg  Det har været et stort ønske at kunne tilbyde undervisning ude i kommunerne, så alle kan få glæde af vores tilbud.

3 RESUMÉ  På baggrund af et ønske om virkeliggørelsen af en miljøpark ”Høje Taastrup Miljøpark” opstod projektet ”Fremtidens Bæredygtige Genbrugsstation” omkring 2007.  Projektet skulle beskrive og skabe en genbrugsstation, som havde til formål at vise en fremtid med mere genanvendelse og bæredygtighed.  Konceptet omfattede 5 fokusområder:  Grøn teknologi  Direkte genbrug  Formidling  Kommunikation  Skiltning  Resultatet af formidlingsindsatsen er, at vi nu tilbyder undervisning på alle 24 gbs’er i vores opland til alle skoleklasser, børnehaver, sprogskoler, tekniske skoler og andre, der måtte ønske et forløb om affald, genanvendelse og ressourcer. Vi tilbyder desuden undervisningsbesøg i klassen med samme indhold på alle skoler, der måtte ønske det.

4 Undervisningsmaterialer Foto:Kolibri63

5 Formidlerkursus  Årligt møde i januar  Formidlerkursus 1  Maj  Formidlerkursus 2  November

6 Formidlingshuse på genbrugsstationerne - VF giver tilskud til etablering på op til 200.000 kr.

7 Formidlingshuse på genbrugsstationerne -Hvornår kommer de??? Brøndby Jægerspris Farum Gentofte Herlev Hillerød Høje Tåstrup Albertslund Frederikssund Har allerede Ølstykke Værløse Højelt Skærød 2014  udsættes til 2015 Ballerup Smørum Glostrup Frederiksværk Ishøj 2015 Stenløse Gladsaxe Lyngby-Taarbæk Rødovre 2016

8 Formidlingshuse på genbrugsstationerne Vi forventer At der bliver bakket op omkring formidling på alle genbrugsstationer, der har fået tilskud til et formidlingshus – både blandt ledere og medarbejdere At alle genbrugsstationerne byder skoleklasser velkommen i det omfang, det kan passe ind i vagtplanerne At der bliver uddannet formidlere på pladserne – gerne to på hver plads At formidlerne gennemfører formidlerkursus 1 og 2 At formidlerne fremadrettet deltager på den årlige formidlingsdag i januar

9


Download ppt "Formidling på GBS. BAGGRUND  Vi er ejet af 19 kommuner med 24 genbrugsstationer og ca. 300 skoler. Vi drifter selv de 9 af genbrugsstationerne.  Vi."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google