Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Introduktion til Lync Windows Store-appen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Introduktion til Lync Windows Store-appen"— Præsentationens transcript:

1 Introduktion til Lync Windows Store-appen

2 Lync Windows Store-app
Hvad er det? Installere Lync Finde Lync Logge på Brug af start-skærmbilledet Skifte mellem skærm-billeder Brug af visningen med fastgjort vindue Ændre dine indstillinger Tilføje en kontakt mere

3 Lync Windows Store-app
Sende en tekstchatbesked eller en håndskrevet chatbesked Tilføje lyd eller video Deltage i et Lync-møde Aflytte din telefonsvarer Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige for din konto. Kontakt supportteamet for at få flere oplysninger.

4 Hvad er Lync Windows Store-appen?
En version af Lync udviklet til pc'er med touchskærm, der kører med Windows 8 og Windows RT. Du kan bruge touchbevægelser, f.eks. trykke, knibe, strække, glide og stryge til at navigere rundt i appen, og sende chatbeskeder, foretage lyd- og videoopkald eller deltage i Lync-møder.

5 Installere Lync Tablet eller computer Systemkrav Windows 8
Lync-konto på Lync Server 2010 CU5 (til generel funktionalitet) eller Lync Server 2010 CU7 eller nyere (til generel funktionalitet og deltagelse i et møde fra Lync Windows Store-app) Installationsplacering I Windows 8 Store skal du bruge amuletten Søg til at søge efter Lync. Understøttede funktioner Se: Understøttede funktioner i Lync Windows Store-app

6 Finde Lync på din computer
Når Lync er installeret, vises programmet på startskærmbilledet i Windows. Brug amuletten Søg til at finde det: Skriv Lync i søgetekstfeltet, og kontrollér, at Apps er valgt som søgekategori. Vælg Lync i søgeresultatet for at åbne appen.

7 Logge på Normalt bliver du automatisk logget på Lync, hvis du er logget på din computer med dine domæne- eller Office 365- legitimationsoplysninger. Bemærk! Første gang du logger på fra en tablet med Windows RT, skal du indtaste din logonadresse og adgangskode. Du kan vælge din logonstatus, når du logger på. Hvis du har problemer med at logge på, skal du klikke på Har du brug for hjælp til at logge på?

8 Brug af startskærmbilledet
Fra startskærmbilledet i Lync kan du få adgang til: Amuletten Søg Lync-møder Kontakter Samtaleoversigt Telefonsvarer (hvis tilgængelig)

9 Skifte mellem skærmbilleder
Vælg tilbageknappen på skærmen for at gå ét skærmbillede tilbage ad gangen. For at vende tilbage til startskærmbilledet i Lync, skal du stryge fra oven og vælge HJEM-knappen.

10 Brug af visningen med fastgjort vindue
Hvis du vil holde øje med dine møder og samtaler, mens du arbejder i andre programmer end Lync, kan du fastgøre Lync- vinduet til den ene side af skærmen, så der er plads til på resten af skærmen til det, du også arbejder med. Stryg fra det øverste af skærmen i en bue mod venstre eller højre for at mindske størrelsen på Lync-vinduet i den pågældende side. Du kan gå tilbage til fuld skærm fra visningen med side om side vindue ved at trykke på skillelinjen og trække den til højre eller venstre.

11 Ændre dine indstillinger
Vælg dit billede på startskærmbilledet i Lync for at: Tilføje en note Opdatere status for din tilstedeværelse Ændre indstillinger for viderestilling af opkald Logge af

12 Tilføje en kontakt Du kan tilføje nye kontakter og organisere dem i nye eller eksisterende grupper. Ændringerne bliver automatisk synkroniseret til Lync-kontakterne på alle dine enheder. Vælg søgeknappen, enten på startskærmbilledet i Lync eller på skærmbilledet Kontakter. Skriv kontaktens navn eller telefonnummer i søgetekstfeltet. Vælg kontaktens billede i søgeresultaterne, og vælg derefter knappen med de tre prikker. Vælg enten Føj til Favoritter eller Føj til gruppe, og vælg den ønskede gruppe. Du kan oprette en ny gruppe ved at markere Føj til gruppe > Opret ny gruppe, skriv et navn til gruppen, og tryk på Enter.

13 Sende en tekstchatbesked eller en håndskrevet chatbesked
Markér feltet Kontakter i startskærmbilledet i Lync, og vælg den ønskede kontakt. Vælg chatbeskeden . Hvis du vil sende tekst, skal du skrive meddelelsen i meddelelsesfeltet og vælge Enter. Hvis du vil sende en håndskrevet besked, skal du vælge tastaturknappen til højre for meddelelsesfeltet og derefter vælge penneknappen. Skriv eller tegn på whiteboardet, og vælg derefter meddelelsesikonet nederst til højre på whiteboardet for at sende din besked.

14 Føje lyd eller video til en samtale
Aktive samtaler Føj lyd eller video til mens du er i en chatsamtale ved at vælge knappen Opkald eller knappen Video nederst i vinduet.   Vigtigt! Før du foretager et lyd- eller videoopkald, skal du sikre dig, at du har kamera, computerhøjttalere og mikrofon eller et headset forbundet til din computer. Stryg fra oven for at se et felt for hver af dine aktive samtaler. Knapperne Opkald og Video

15 Deltage i et Lync-møde Flisen Deltag i Lync-møde på startskærmbilledet i Lync viser dit kommende Lync-møde, lige før det starter. Vælg flisen for at deltage i mødet. Hvis du vil deltage i et andet møde eller have vist oplysninger om møder i dag og i morgen, skal du vælge flisen Møder længere nede på startskærmbilledet i Lync. Når du er i mødet, kan du bruge kommandoerne nederst i vinduet for at tilføje chat, video og så videre.

16 Aflytte din telefonsvarer
På startskærmbilledet i Lync viser flisen Talebeskeder antallet af talebeskeder, som du endnu ikke har aflyttet. Vælg flisen, og vælg derefter den specifikke talebesked, du vil aflytte. Hver besked har en afspilningsknap, en hastighedsknap, oplysninger om beskedens længde, og hvornår den er sendt, samt navnet på den person, der kalder op. Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis den er aktiveret til din Lync-konto, og er ikke tilgængelig i Office 365.

17 © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes
© 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Microsoft, Windows, Windows Vista og andre produktnavne er registrerede varemærker og/eller varemærker i USA og/eller andre lande. Oplysningerne heri er kun til orientering og repræsenterer Microsoft Corporations aktuelle holdning på datoen for denne fremstilling. Eftersom Microsoft må reagere på skiftende markedsforhold, kan oplysningerne ikke opfattes som en forpligtelse fra Microsofts side, og Microsoft garanterer ikke for nøjagtigheden af oplysninger, der er stillet til rådighed efter datoen for denne fremstilling. MICROSOFT GIVER INGEN GARANTIER, HVERKEN UDTRYKKELIGE, UNDERFORSTÅEDE ELLER LOVBESTEMTE, MED HENSYN TIL OPLYSNINGERNE I DENNE FREMSTILLING.


Download ppt "Introduktion til Lync Windows Store-appen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google