Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows XP.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows XP."— Præsentationens transcript:

1 1 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows XP

2 2 Efter installation af Win-Tool kan man prøve at tilgå centralen, men der kan være problemer med USB driveren. Det er tit set at der bliver installeret en forkert driver, eller at den overhovedet ikke bliver installeret. For at sikre sig at dette gøres rigtigt anbefaler vi at i løber følgende guide igennem. Det anbefales ikke at gøre brug af automatisk installering af USB driveren, da der som regel vælges en forkert driver, denne guide tvinger Windows til at gøre brug af den USB driver vi vælger og ingen anden. Højre klik på denne computer og vælg egenskaber.

3 3 Klik på fanebladet Hardware og vælg enhedshåndtering. Hvis elmeg centralen er tilsluttet PCeren vil der være et flerfunktionskort med navnet elmeg USB. I tilfældet af at der er en konflikt f.eks. At driveren ikke er installeret rigtig vil der være et gult udråbstegn. Det er dog ingen garanti for at den er installeret korrekt hvis dette udråbstegn ikke er der. Klik på + tegnet udfor elmeg USB, højre klik på sub-menuen og vælg egenskaber.

4 4 Vælg fanebladet Driver og tryk på opdater Driver.

5 5 Vælg ”Nej ikke denne gang” og vælg næste

6 6 Vælg en liste med kendte driver for denne enhed så i selv kan vælge en specifik driver og vælg næste.

7 7 Vælg ”Søg ikke. Jeg vælger driveren selv” og vælg næste

8 8 Vælg har diskette/cd

9 9 Vælg gennemse. I skal nu browse hen til den lokation hvor i har gemt elmeg USB driverne og pakket dem ud. Dernæst markere i filen elmegusb.inf og trykker på åben

10 10 Tryk på OK

11 11 Marker elmeg ICT og tryk på næste.

12 12 Tryk på Udfør Alt efter hvilken version af windows man kører med kan det være at PCeren skal genstartes før virkningerne tager effekt.

13 13 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows 2000

14 14 Efter installation af Win-Tool kan man prøve at tilgå centralen, men der kan være problemer med USB driveren. Det er tit set at der bliver installeret en forkert driver, eller at den overhovedet ikke bliver installeret. For at sikre sig at dette gøres rigtigt anbefaler vi at i løber følgende guide igennem. Det anbefales ikke at gøre brug af automatisk installering af USB driveren, da der som regel vælges en forkert driver, denne guide tvinger Windows til at gøre brug af den USB driver vi vælger og ingen anden. Højre klik på denne computer og vælg egenskaber.

15 15 Klik på fanebladet Hardware og vælg enhedshåndtering. Hvis elmeg centralen er tilsluttet PCeren vil der være et flerfunktionskort med navnet elmeg USB. I tilfældet af at der er en konflikt f.eks. At driveren ikke er installeret rigtig vil der være et gult udråbstegn. Det er dog ingen garanti for at den er installeret korrekt hvis dette udråbstegn ikke er der. Klik på + tegnet udfor elmeg USB, højre klik på sub-menuen og vælg egenskaber.

16 16 Vælg fanebladet Driver og tryk på Update Driver.

17 17 Tryk næste

18 18 Vælg en liste med kendte driver for denne enhed så i selv kan vælge en specifik driver og tryk næste.

19 19 Vælg har diskette.

20 20 Vælg gennemse.

21 21 I skal nu browse hen til den lokation hvor i har gemt elmeg USB driverne og pakket dem ud. Dernæst markere i filen elmegusb.inf og trykker på åben

22 22 Tryk på OK

23 23 Marker elmeg ICT og tryk på næste.

24 24 Tryk på næste.

25 25 Tryk på Udfør Alt efter hvilken version af windows man kører med kan det være at PCeren skal genstartes før virkningerne tager effekt.


Download ppt "1 USB Gennemgang af installering af USB driver til ICT. Er fortaget på Windows XP."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google