Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

AD-AS fortsat.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "AD-AS fortsat."— Præsentationens transcript:

1 AD-AS fortsat

2 Opgave 7.4 - pengeneutralitet
I hvilken forstand er penge neutrale? Finanspolitik kan, ligesom pengepolitik, ikke ændre det naturlige output niveau. Hvorfor betragtes finanspolitik ikke som neutral? Diskuter påstanden: ”Fordi hverken PP eller FP kan påvirke det naturlige niveau, er alle politikker virkningsløse.”

3 Opgave 7.8 – udbudschok og efterspørgselskontrol
Antag at: Udgangspunktet er det naturlige Der sker en stigning i olieprisen Illustrer i et AD-AS diagram effekten på kort og mellemlangt sigt Hvad med arbejdsløsheden på kort og mellemlangt sigt? Hvad skal Fed gøre for på kort sigt at imødegå en stigning i arbejdsløsheden? Og illustrer effekten. Hvordan påvirkes P og Y i forhold til a) Hvordan påvirkes u i forhold til b)

4 Opgave 7.9 – Efterspørgselschok og efterspørgselskontrol
Antag at Udgangspunktet er det naturlige Der sker et fald i erhvervstilliden Illustrer i et AD-AS diagram effekten på kort og mellemlangt sigt Hvad med arbejdsløsheden på kort og mellemlangt sigt? Hvad skal Fed gøre for på kort sigt at imødegå en stigning i arbejdsløsheden? Og illustrer effekten. Hvordan påvirkes P og Y i forhold til a) Hvordan påvirkes u i forhold til b)


Download ppt "AD-AS fortsat."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google