Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

TRÆNING VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "TRÆNING VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er."— Præsentationens transcript:

1 TRÆNING VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er garanteret succes. Enhver succes afhænger direkte af den enkelte persons arbejdsindsats. Individuelle indtægtsresultater vil variere.

2 PYRAMIDE-STRUKTUR Vi Sponserer nye Repræsentanter

3 NETWORKMARKETING / FØRST? 1) niveau 2) 3) 4) 5) 6) 7)

4 DETAIL & MULTI LEVEL MARKETING Marketing = At flytte en serviceydelse / produkt fra producenten eller udbyderen hen til en aftager eller en forbruger. Multi = Mere end en. Level = Niveau. Den kompensation der tilbydes de personer der medvirker til at varen bevæger sig eller tjenesten ydes. Ca. 25% af omsætningen

5 NETWORK MARKETING / MLM Det anses kun for at være pyramidespil, når den økonomiske gevinst hovedsagelig stammer fra indskud fra nye deltagere. Udenfor falder altså de egentlige salgsorganisationer, der er pyramidisk opbygget, de såkaldte Multi Level Marketing virksomheder jf. nedenfor. Afgrænsningen mellem Multi Level Marketing og pyramidespil beror på en konkret vurdering, men som tommelfingerregel kan man sige, at såfremt der ikke er et salg af reelle produkter, er der tale om et ulovligt pyramidespil. ACN Danmark A/S(Erhvervs & Selskabsstyrelsen / SKAT). ACN er Franchise 3000+moms(1400 Medarbejdere) Fastnet-, Mobil- & Videotelefoni(IT- og Telestyrelsen). Samarbejde med Callme(Telia). Ca. 6-8% af ACN omsætning kommer fra Licensen. Medlem af Direkte Salgs Forening.

6 DIT HVORFOR ER VIGTIGT! HVAD DRØMMER DU OM? – ACN=BILEN

7 DIT HVORFOR ER VIGTIGT! Skriv DIT HVORFOR ned & TÆNK LANGSIGTET! PROBLEM

8 ACN = ET SYSTEM, IKKE ET TALENT = Duplikerbart

9 OPSTARTS BONUS

10 OPSTARTSBONUSSER 3 kp2 kp 2 kp 1-2 kp www.myacn.eu 3.000,- 7.500- ETT på 30 dage ETL på 60 dage

11 24 TIMERS GAMEPLAN

12 Behandle ALLE som om, at de kan blive Regional Vice President, men at de vil forlade DIN forretning indenfor de første 48 timer! Start folk op i din forretning, med henblik på at hjælp DEM TIL SUCCES og IKKE kun for at du kan nå dine månedlige bonusserne(T-KFB). Det handler om at kunne forstå og hjælpe DIT TEAM før dig selv = Du hjælper dig selv!

13 INVITATION eller PRÆSENTATION  Invitation = Invitere folk til at se Forretningen  Præsentation = Præsentere forretningen 1-10.  Hold ALTID Invitation og Præsentation ADSKILT!  Hold ALTID Invitation og Præsentation ADSKILT!

14 FØR I STARTEN MED AT RINGE UD 1)Få lavet en liste på mindst 15 navne fra dit varme marked med folks telefonnummer(VIP 10) sammen med din Upline. 2)Find 2 dage med 2 forskellige tidspunkter, hvor i begge har 1 time til at holde et PBR. - Fx Mandag kl. 19 og Onsdag kl. 16. 3)Start ALTID med at ringe ud sammen din Upline = SE/LYT & LÆR! RÆK TELEFONEN TIL DIN UPLINE VIGTIGT FØR I RINGER UD:

15 VARME MARKED – VIP 10  Den mest Succesfulde person Du kender?  Den meste Troværdige person Du kender?  Den mest Ærlige person Du kender?  Den mest Indflydelsesrige person Du kender?  Den person med det Største Netværk?  Den person med den bedste Personlighed?  Den Flittigste person Du kender?  Den Klogeste person Du kender?  Den person Du Elsker mest?  Den person som Bekymrer sig mest om Dig? DØM INGEN UDE!

16 3-WAYS CALL DIN NYE REPRÆSENTANT STARTER MED ATRINGE OP: Hej _______, hvad går du og laver? Hvad skal du på Mandag kl. 19? DIN NYE REPRÆSENTANT STARTER MED AT RINGE OP: Hej _______, hvad går du og laver? Hvad skal du på Mandag kl. 19? PERSONEN: Der skal til jeg Fødselsdag. Hvad skal du så på Onsdag kl. 16? PERSONEN: Der skal jeg ikke noget. Det er fordi at jeg lige har mødt nogen succesfulde personer, som er i gang med at udvide en stor international forretning i _______. De spurgte om jeg kendte nogen succesfulde / forretningsmindede personer, som ikke havde noget imod at tjene lidt ekstra i måneden og jeg snakkede lidt om dig.

17 3-WAYS CALL PERSONEN: Hvad handler det om? Jeg kan ikke rigtig forklare det, da jeg lige har set det. Men jeg sidder lige med en, som bedre kan forklare det. Du får ham/hende lige – GIV RØRET TIL DIN UPLINE! INVITATION ALENE: Jeg kan ikke rigtig forklare det, da jeg lige har set det. Men vil du ikke nok gøre mig den tjeneste, og komme forbi i 45 min og give mig din vurdering af det? 50% kommer ikke – 5 gæster = 10 inviterede der siger JA! FOLK TAGER MED PÅ DIN BEGEJSTRING OG IKKE HVAD DU SIGER!

18 3-WAYS CALL DIN NYE REPRÆSENTANT STARTER MED ATRINGE OP: Hej ______, jeg er selv lige blevet introduceret for den her forretning og derfor kan jeg ikke forklare alle detaljerne. Men jeg kan fortælle dig, at det er en forretningsmulighed, som Donald Trump siger god for. Du bliver nødt til at se det, på samme måde, som jeg gjorde. Vil du gøre mig den tjeneste at komme på _______ kl. ___? DIN NYE REPRÆSENTANT STARTER MED AT RINGE OP: Hej ______, jeg er selv lige blevet introduceret for den her forretning og derfor kan jeg ikke forklare alle detaljerne. Men jeg kan fortælle dig, at det er en forretningsmulighed, som Donald Trump siger god for. Du bliver nødt til at se det, på samme måde, som jeg gjorde. Vil du gøre mig den tjeneste at komme på _______ kl. ___? PERSONEN: Hvad handler det om? Jeg kan ikke rigtig forklare det, da jeg lige har set det. Men jeg sidder lige med en, som bedre kan forklare det. Du får ham/hende lige – GIV RØRET TIL DIN UPLINE!

19 3-WAYS CALL DIN NYE REPRÆSENTANT STARTER MED ATRINGE OP: Hej ______, jeg har lige set noget, som jeg virkelig synes er interessant, og Donald Trump siger det er en rigtig god ide. Jeg ved ikke om det er noget for dig, men der kommer nogle af mine venner forbi, for at se hvad det er her på _______ kl. ___. Vil du gøre mig den tjeneste at komme forbi? DIN NYE REPRÆSENTANT STARTER MED AT RINGE OP: Hej ______, jeg har lige set noget, som jeg virkelig synes er interessant, og Donald Trump siger det er en rigtig god ide. Jeg ved ikke om det er noget for dig, men der kommer nogle af mine venner forbi, for at se hvad det er her på _______ kl. ___. Vil du gøre mig den tjeneste at komme forbi? PERSONEN: Hvad handler det om? Jeg kan ikke rigtig forklare det, da jeg lige har set det. Men jeg sidder lige med en, som bedre kan forklare det. Du får ham/hende lige – GIV RØRET TIL DIN UPLINE!

20 3-WAYS CALL DIN NYE REPRÆSENTANT STARTER MED ATRINGE OP: Hej ______, jeg har lige set noget, som jeg virkelig synes er interessant og Donald Trump siger at det er en rigtig god ide og tro mig, jeg ved at du vil kunne lide det - Der kommer nogle af min venner forbi, for at se hvad det er her på _______ kl. ___. Vil du gøre mig den tjeneste at kigge forbi? DIN NYE REPRÆSENTANT STARTER MED AT RINGE OP: Hej ______, jeg har lige set noget, som jeg virkelig synes er interessant og Donald Trump siger at det er en rigtig god ide og tro mig, jeg ved at du vil kunne lide det - Der kommer nogle af min venner forbi, for at se hvad det er her på _______ kl. ___. Vil du gøre mig den tjeneste at kigge forbi? PERSONEN: Hvad handler det om? Jeg kan ikke rigtig forklare det, da jeg lige har set det. Men jeg sidder lige med en, som bedre kan forklare det. Du får ham/hende lige – GIV RØRET TIL DIN UPLINE!

21 HVORFOR FOLK SELV SKAL SE DET ALTIDADSKILT! Hold ALTID Invitation og Præsentation ADSKILT! Din bedste ven har været single i snart 5 år. Du beslutter dig at sætte ham op med en. HVAD ER DET FØRSTE SPØRGSMÅL?  Hvordan ser hun ud? Du fortæller at personen har et stort modermærke lige på læben, da det er det du finder mest charmerende ved hende. ACN: Telefoni, Network Marketing, Sælge, Flere Penge, Mere Tid, Hjælpe Folk, Møde Nye Folk osv.

22 TIMING vs. TALENT ”Brug 1 min. med 100 personer og ikke 100 min. med 1 person”. FORKERTE PERSON  Du kan aldrig sige de rette ting til den FORKERTE PERSON. RIGTIG PERSON  Du kan godt sige de forkerte ting til den RIGTIG PERSON. TimingTalent  Det er Timing og ikke Talent. Nej betyder ikke NEJ. Bare ikke nu i Forretning. Forbliv i kontakt og vent på det rette tidspunkt og forbliv positiv hvad end deres reaktion er.

23 PRIVATE BUSINESS RECEPTION  Præsentøren 1)Byder velkommen og fortæl din Historie 2)Spørgsmål efter præsentationen & Mobiler på lydløs 3)AFSPIL ACN DVD – “ACN Muligheden 8 min.” 4)Fortæl om Donald Trump - Endorsement 5)Gennemfør en aftalt Videotelefon demo(Relation) – 5 min 6)AFSPIL ACN DVD – “Præsentation 12 min” 7)Forklar det juridiske ved Network Marketing 8) Giv DVD/Magasin med hjem HISTORIE & VISION ER VIGTIGERE END TALLENE & PENGENE! En Præsentation bør ikke tage mere end 45 min. Tid & Tale er din VÆRSTE FJENDE!

24 SORTERING & IKKE OVERBEVISE SKAL til BOM/Træning MAX 7 dage efter PBR Folk SKAL til BOM/Træning MAX 7 dage efter PBR

25 SORTERING & IKKE OVERBEVISE BRUG: 80% med 1’ere 20% med 2’ere 0% med 3’ere = ACN-tid! Ikke overbevis: Prøv ALDRIG på at overbevise folk – Sorter! SNAK MED FOLK: Mange folk = Mange Penge Nogen folk = Nogen Penge Ingen folk = Ingen Penge

26 SORTERING BLACK JACK / 21 BLACK JACK / 21 Black Jack uden penge VINDE = 500 kr. 1) TABER = VIDERE 2) HURTIG DEALER Hvad koster det når en siger NEJ til din ACN-mulighed? Hvad kan det indbringe dig når en siger JA til din ACN-mulighed?

27 TÆNK ET SPØRGSMÅL FORAN Hvilke spørgsmål får du af dine gæster?  Er det en Pyramide?  Hvad tjener du?  De her ting virker ikke?  Handler at være først?  Ikke tid?  Jeg har ikke penge?

28 TRÆNING: NØGLEN TIL DIN SUCCES “Din ACN indtægt er direkte relateret til, hvor god du er til at få dit Team til Træninger og Events” Internationale Internationale Køln 14.-16. Oktober 2011


Download ppt "TRÆNING VI STARTER OM LIDT! Der bliver ikke optjent nogen kompensation hos ACN, med mindre der er formidlet kunder. Ingen uafhængig ACN-repræsentant er."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google