Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

KUU – Kombineret UngdomsUddannelse

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "KUU – Kombineret UngdomsUddannelse"— Præsentationens transcript:

1 KUU – Kombineret UngdomsUddannelse

2 KUU - Østsjælland Et vidtrækkende institutions samarbejde
Mellem – Klemmenstrupgård, Roskilde Tekniske Skole, Køge Handelsskole, UCR Slagteriskolen, SOSU Sjælland, VUC Roskilde, BASE4000, UU-Roskilde, UUV-Køge bugt, Produktionsskolen i Greve & Taastrup, Roskilde Handelsskole, Solrød Produktionsskole Samarbejdet forventes udvidet Med - Produktionsskolen Kohinoor og EUC Sjælland Samarbejdsgruppen Består af – Tovholder Klemmenstrupgård, Køge Handelsskole, SOSU Sjælland, Produktionsskolen i Greve & Taastrup, Roskilde Teknisk Skole, UU-Roskilde, UU-Køge bugt

3 KUU - forløbet Erhvervs Assistent Modul 1. Modul 2. Modul 3. Modul 4.
KUU fag Dansk gr. fag Arbejdsportfolie Modul 2. KUU fag forts. Dansk gr. fag Arbejdsportfolie Matematik gr. fag Praktik 2 uger Obl. fag. 6 uger Modul 3. KUU fag forts. Dansk + eksamen Arbejdsportfolie Matematik gr. fag Praktik 3 uger Obl. fag. 5 uger Evt. Portfolieprøve og afgang Modul 4. KUU fag forts. Arbejdsportfolie Praktik 5 uger Matematik + Eksamen Obl. fag. 3 uger Evt. Portfolieprøve og afgang Et forløb i samarbejde mellem VUC, Produktionsskole Et forløb i samarbejde mellem VUC, Virksomhed, Produktionsskole, Erhvervsskole Et forløb i samarbejde mellem VUC, Virksomhed, Produktionsskole, Erhvervsskole Et forløb i samarbejde mellem VUC, Virksomhed, Produktionsskole, Erhvervsskole 20 uger 20 uger 20 uger 20 uger Erhvervs Assistent KUU fag: - Arbejdspladslære - Samarbejdslære - Erhvervslære

4 De 4 Erhvervstemaer Udarbejdet i samarbejde med DA & LO
1) Iværksætteri, Handel og Turisme Fra ide, til produkt, til butik eller net-butik samt turisme i nærområdet. 2) Transport og logistik Transport, lager samt håndtering og distribution af pakker. 3) Mad og Sundhed Mad, samt ældre,- og handicapservice 4) Håndværk, Natur og Miljø Renovation på byggepladsen, hjælp til håndværkeren, grønt og ejendomsservice.

5 1) Iværksætteri, Handel og Turisme
Fra ide, til produkt, til butik eller net-butik samt turisme i nærområdet. Vejledningstekst: Lær hvad der skal til for at drive butik/netbutik, hvor man sælger varer af evt. egen produktion og lære at formidle salget såvel inden for turisme området som handelsverdenen. Du kan lære en masse om at drive butik, udvikle produkter, styre lager og praktisere god kundeservice.

6 2) Transport og logistik
Transport, lager samt håndtering og distribution af pakker. Vejledningstekst: Du kan på uddannelserne få viden om de forskellige regler og bestemmelser, der gælder for området. Du kan tage de relevante beviser under uddannelserne, der knytter sig til transport, distribution af pakker og lager. Når du er færdig med en uddannelse i indgangen, vil det meste af arbejdet foregå i en eller anden form for transportmiddel, pakkeudlevering eller på et lager.

7 3) Mad og Sundhed Mad samt ældre,- og handicapservice
Vejledningstekst: Du kan på uddannelserne få viden om de forskelligt inde for ernæring uddannelsen kan fører arbejde hvor du kan lære at arbejde professionelt med mad og at tænke i fødevarekvalitet. Du vil blive undervist i at udføre omsorgsopgaver, men også i hvilke ting du kan lave sammen med de ældre eller handicappede.

8 4) Håndværk, natur og miljø
Renovation på byggepladsen, hjælp til håndværkeren, grønt og ejendomsservice. Vejledningstekst: Som elev på håndværk, natur og miljø har du mulighed for at arbejde flere forskellige håndværksfag. Du har muligheden for at arbejde med træ inde og ude og elementer fra anlægsgartnerfaget. Samt evt. også med metal og vvs. Og være med til at holde styr byggepladsen. Når du er færdig med en uddannelse i indgangen, vil det meste af arbejdet foregå i en eller anden form for håndværksfirma, ejendomsservice eller på et renovationsfirma.

9 Hvem er eleverne ? ”Målgruppe og optagelse
Uddannelsen er et tilbud til dig under 25 år med afsluttet 9. eller 10. klasse (eller tilsvarende), der ikke har forudsætninger for at gennemføre en erhvervsuddannelse eller gymnasial uddannelse. Det er Ungdommens Uddannelsesvejledning i din bopælskommune, der afgør, om du kan komme ind på uddannelsen. Første optag til uddannelsen er 1. august 2015.” Kilde: UVM

10 ?


Download ppt "KUU – Kombineret UngdomsUddannelse"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google