Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Nye veje i overbygningen Udgangspunkt i elevernes læringsmål og læringsstrategier Undervisningen tilrettelægges fleksibelt på tværs af klasser og årgange.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Nye veje i overbygningen Udgangspunkt i elevernes læringsmål og læringsstrategier Undervisningen tilrettelægges fleksibelt på tværs af klasser og årgange."— Præsentationens transcript:

1 Nye veje i overbygningen Udgangspunkt i elevernes læringsmål og læringsstrategier Undervisningen tilrettelægges fleksibelt på tværs af klasser og årgange Læringsmål, opgaver og test kan hentes på nettet Tæt opfølgning på læringen for elever, der har behov for det

2 Uddannnelses- parathed er målet Hvordan bliver alle elever parat til uddannelse? Hvordan måler vi, om de er klar? Giver afgangsprøverne mening i den forbindelse?

3 Spørgsmål til refleksion: Hvem har ansvaret for at skabe mening i overgangen mellem folkeskole og ungdomsuddannelse? Hvad bør en folkeskolelærer vide om matematikundervisningen på Teknisk Skole? Og hvad bør en lærer på Teknisk Skole vide om undervisningen i folkeskolen? Forslag: Én fast mentor til unge med behov for det Fælles forløb for elever i folkeskoler og ungdomsuddannelser Praktik og jobbytte mellem lærere i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne 360 graders eftersyn af ungdoms- uddannelserne


Download ppt "Nye veje i overbygningen Udgangspunkt i elevernes læringsmål og læringsstrategier Undervisningen tilrettelægges fleksibelt på tværs af klasser og årgange."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google