Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE"— Præsentationens transcript:

1 LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
FORÆLDRE PÅ BANEN Fyraftensmøde 22. januar 2009 kl – 19.30 ANNETTE FRIESE MOBIL:

2 TRIVSEL Alle har ret til at høre til Alle har ret til at blive
holdt af Alle har ret til at blive set, som den man er Alle har ret til at føle sig værdsat Alle gør det så godt, som de kan

3 TRIVSEL Fokus på forskellighed og problemer skaber afstand og endnu større problemer og bringer os tilbage i fortiden

4 TRIVSEL Når vi ser fællesskaber og muligheder og drømmer om fremtiden, er vi i gang med at skabe vores nutid

5 Vi tryller med ord Sproget er som en lygte – det vi taler om, er det vi bliver i stand til at se (Wittgenstein) Historien om naboens bilvask

6 TRIVSEL Bag ethvert problem ligger der en frustreret drøm.
Drømmen kom først. Ellers ville problemet aldrig være opstået.

7 Stjernestunder fra Landsbyhaven og Korning Skole
Tænk på en dag fra dit liv i Landsbyhaven eller skolen. En rigtig god dag, hvor du synes at tingene lykkedes, og du og dit barn følte stor trivsel. En dag, en time eller et forløb der skabte glæde og engagement, hvor du og/eller dit barn følte jer rigtig levende og værdsatte. Prøv at tænke på den gode dag, dine gode erfaringer og fortæl de andre historien ud fra spørgsmål som Hvad var det, der gjorde det til en god oplevelse for dig? Hvilke effekter skabte det for dig og for andre Hvad var det du og de andre havde gjort anderledes – mere eller mindre af – i forhold til det I plejer? Hvad kunne have gjort oplevelsen endnu bedre og skabt endnu større effekt?

8 TRIVSEL FOR FREMTIDEN Hvilke ønsker og håb har du for trivslen i Landsbyhaven og skolen i fremtiden? Hvilke ønsker og håb tror du de andre har (forældre, lærere og børnene) For at indfri disse ønsker og håb, hvad skal efter din mening bevares ( hvad skal I blive ved med at gøre/gøre mere af) hvad skal udvikles ( hvad skal I gøre, som I ikke gør nu) og hvad skal afvikles (hvad skal I holde op med) Hvordan kan du bidrage til det? Hvad håber du andre vil bidrage med?

9

10 HELD OG LYKKE PÅ REJSEN "De spørgsmål vi stiller, bestemmer, hvad vi finder. Det vi finder, bestemmer, hvad vi taler om. Det vi taler om, bestemmer vort billede af fremtiden. Vort billede af fremtiden bestemmer, hvordan vi har det. 
 David Cooperrider


Download ppt "LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google