Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke."— Præsentationens transcript:

1

2

3 Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke reservedele der tilhørte det aktuelle værktøj og se om de var på lager og hvor. Løsningen er i den nye MATRIX software version 5.2.

4 Alle værktøjer og reservedele skal være oprettet i MATRIX databasen. Ønskes værktøjerne ikke opbevaret i MATRIX kabinettet kan der blot oprettes et virtuelt lager - evt. et virtuelt lager pr. maskine. Værktøjet kan også oprettes med relation til plattetyper der anvendes til det aktuelle værktøj og en bestemt opgave. Alt kan udtages enkeltvis.

5 For nemhedens skyld oprettes kun et værktøj, de tilhørende reservedele og to typer platter som værktøjet skal anvende.

6

7

8 Fanebladet “Alternativ” har fået nyt og ganske interessant indhold. Dette sammen med nye visningsindstillinger i TOUCH gør at det hele kommer til at fungere. Opsætning skal kun foretages en gang, men kan til enhver tid ændres eller rettes.

9

10 Trykkes på ikonet ”Tilføj” ses den fulde normale vareliste i MATRIX systemet. Her kan man så vælge den eller de varer der skal vises under ”Alternativ” og indsætte kommentarer. Brugen og opsætningen i ”Alternativ” minder meget om funktionen KIT, men er her betydelig nemmere og hurtigere at bruge.

11

12

13

14 Nu kan man ved at højre-klikke med musen få lov til at ændre i hvilke kolonner der må vises. Der kan fjernes eller vælges til i kolonner. Når den rette opsætning er fundet, gemmes den og vil være den fremtidig standard.

15

16

17

18

19

20 Der åbnes her op for nogle nye interessante muligheder. I-knappen kan både anvendes i det generelle oversigtsbillede og under alternative varer – f.eks platter og reservedele. I-knappen kan benyttes uden at åbne varen. Bemærkninger kan nu også vises direkte i TOUCH.

21

22

23

24


Download ppt "Hidtil har det været besværligt og tidskrævende at oprette værktøjer og tilhørende reservedele. Man kunne ikke gennem værktøjets navn/nummer se hvilke."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google