Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

A A R H U S U N I V E R S I T E T Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "A A R H U S U N I V E R S I T E T Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet."— Præsentationens transcript:

1 A A R H U S U N I V E R S I T E T Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet

2 Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg

3

4 Produktion og anvendelse af korn Produktion  Bulk  Kontrakt dyrkning  Koncept avl Slutprodukter  Øl  Brød  Kød Kornkvaliteter  Malt  Mel  Foder

5 Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Kvalitetsanalyser Maltbyg  Spireenergi  Protein  Fusarium  Kernestørrelse Foder  Energi  Stivelse  Protein  Mykotoxiner Brødhvede  Meludbytte  Protein/gluten  Faldtal  Mykotoxiner

6 Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Kvalitet Kemiske egenskaber  Kemiske indholdsstoffer  Uønskede sporstoffer  Proces kvalitet Fysiske egenskaber  Sundhed  Renhed  Skader  Vitalitet

7 Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Vand- indhold Rumvægt Kerne- størrelse Farve Hårdhed Defekter Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Zeleny Gluten Aminosyrer Mineraler Fiber Olie Stivelse Protein

8 Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Vand- indhold Rumvægt Kerne- størrelse Farve Hårdhed Defekter Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Protein Stivelse Olie Fiber Mineraler Aminosyrer Gluten Zeleny

9 Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Rumvægt Kerne- størrelse Farve Vand indhold Skader Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Protein Stivelse Olie Fiber Mineraler Aminosyrer Gluten Zeleny

10 Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber

11 Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Vand- indhold Rumvægt Kerne- størrelse Farve Hårdhed Defekter Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Protein Vand Stivelse Olie Fiber Mineraler Aminosyrer Gluten

12 Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Korn kvalitet fysiske og kemiske egenskaber Kvalitet Fysiske egenskaber Sundhed Tilstand Rumvægt Kerne- størrelse Farve Vand- indhold Skader Varme skade Insekt- skader Spiring Misfarvning Umodent korn Knækkede kerner Renhed Urenheder Fremmed- legemer Frø af andre arter Sorts- renhed Ekskre- menter Mider / skadedyr Meldrøjer Uønskede sporstoffer Myko- toxiner Pesticider Ukendte Kemiske egenskaber Protein Vand Stivelse Olie Fiber Mineraler Aminosyrer Gluten

13 Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg Handel med korn  Kornafregningsaftale  Møllernes anbefalinger

14 Johannes Ravn Jørgensen, DJF, Flakkebjerg

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25


Download ppt "A A R H U S U N I V E R S I T E T Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google