Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Informationskompetence identificere informationsbehov og formulere spørgsmål på grundlag af behovet indse at relevant og dækkende information er basis.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Informationskompetence identificere informationsbehov og formulere spørgsmål på grundlag af behovet indse at relevant og dækkende information er basis."— Præsentationens transcript:

1 Informationskompetence identificere informationsbehov og formulere spørgsmål på grundlag af behovet indse at relevant og dækkende information er basis for intelligent beslutningstagen identificere relevante hjælpemidler til informationssøgning, både traditionelle og elektroniske udvikle søgestrategier og søge systematisk undersøge og vurdere information kritisk organisere information til et bestemt formål tilegne sig nye erfaringer bruge information i kritisk tænkning og i problemløsning

2 Ansvar for egen læring Giv en mand en fisk og han vil klare sig en dag. Giv ham fiskeredskaber og han vil klare sig hele livet.

3 Undervisningens organisering Lærerstyret godt til holdningsbearbejdning og videnspræget stof udgangspunkt i behov er meget vigtigt må ikke vare for lang tid Elevstyret godt til færdighedsindlæring overblikket og motivationen kan forsvinde nødvendigt hvis man skal undervise en hel dag Bland ikke de to former!

4 Lokaler Adskil plenumundervisning og øvelser fra hinanden – også fysisk om muligt NOT HOT

5 Lokaler – skift mellem to lokaler Øverum med pc’er Plenumrum


Download ppt "Informationskompetence identificere informationsbehov og formulere spørgsmål på grundlag af behovet indse at relevant og dækkende information er basis."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google