Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt."— Præsentationens transcript:

1 Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt i en daglig problematik på byggepladsen. Det er irriterende at de mandlige håndværkere aldrig kan ramme kummen.

2 Mit forslag til hvordan dette problem kan afhjælpes.

3 Hvad er fordelen ved mit innovative forslag til løsningen af problemet? Fordelen er jo åbenlys for en hver. Man kan opnår en meget bedre hygiejne på skurvognstoiletterne.

4 Hvem vil mit innovative forslag skabe værdi for? Mit forslag til hvordan man kan skabe en bedre hygiejne på skurvognstoiletterne på byggepladsen, har flere værdiskabende elementer. Den forbedrede hygiejne ville kunne medføre et mindre sygefravær blandt håndværkerne på byggepladsen da bakterierne ikke vil blive spredt så meget som før = Penge sparet Der vil kunne spares på rengøringen af skurvognene= Penge sparet Det vil måske være en god ide at regne lidt på besparelserne i forhold til den investering der skal gøres for at opnå besparelserne. Ellers er der måske ingen pengemæssig gevinst ved din opfindelse og ideen kan derfor være svær at afsætte.

5 Hvordan skal jeg komme videre med min ide? Først og fremmest vil jeg undersøge om der allerede er lavet noget tilsvarende, ellers et det jo spild af tid og penge at gå til næste punkt. Her vil jeg finde ud af om der evt. kan tages patent på min ide, det kan være vigtigt at beskytte sin ide tidligt inden man går til næste punkt. Hvis produktet ikke findes vil jeg lave en markedsanalyse, altså f.eks. Tage rundt på nogle byggepladser med et spørgeskema, for at undersøge om der er et reelt behov for min ide, inden jeg går videre til næste punkt. Herefter vil jeg lave en prototype inden jeg går videre til næste punkt. Her vil jeg undersøge om min ide kan sælges og evt. finde nogen investorer. Måske er det en god ide at få lavet en hemmelighedsholdelses aftale. Hvis jeg selv vil starte en virksomhed op på grundlag af min ide. Vil jeg lave en forretningsplan. Og kontakte en virksomhedskonsulent.


Download ppt "Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google