Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler."— Præsentationens transcript:

1 Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler

2 Kapitel 1 BB og Børge står uden for autoværkstedet som de vil sprænge i luften. BB og Børge står uden for autoværkstedet som de vil sprænge i luften. De låser sig ind med en kopi af nøglen. De låser sig ind med en kopi af nøglen. Gestapo venter på den anden side af døren. De skyder på BB og Børge. Gestapo venter på den anden side af døren. De skyder på BB og Børge. De er heldige og slipper ud på vejen igen. De er heldige og slipper ud på vejen igen.

3 Kapitel 1 Ude på gaden er der flere tyskere som de prøver at undslippe. Ude på gaden er der flere tyskere som de prøver at undslippe. Alis K kommer kørende i en flugtbil. Alis K kommer kørende i en flugtbil. Skudduel. Skudduel. De slipper væk, men kan ikke finde Jens, han var ikke på sin post. De slipper væk, men kan ikke finde Jens, han var ikke på sin post. BB bliver skudt i låret. BB bliver skudt i låret.

4 Kapitel 2 BB er sammen med Alis K i kirken. BB er sammen med Alis K i kirken. Hun ser at han er sået. Hun ser at han er sået. Alis er bekymret fordi hun har skudt nogle tyskere (clearinsmord) Alis er bekymret fordi hun har skudt nogle tyskere (clearinsmord) Alis K vil have Johannes til at fortælle om første gang han var sammen med en kvinde. Alis K vil have Johannes til at fortælle om første gang han var sammen med en kvinde. Alis K er 22 år. Alis K er 22 år.

5 Kapitel 2 De snakker om hvem der har stukket dem. De snakker om hvem der har stukket dem. Alis K synes at det er mærkeligt at Jens var forsvundet. Hun tror han har noget med det at gøre. Det tror BB ikke på. Alis K synes at det er mærkeligt at Jens var forsvundet. Hun tror han har noget med det at gøre. Det tror BB ikke på. Det var BB og Jens der startede gruppen. Det var BB og Jens der startede gruppen. Alis K kræver penge fra BB for hendes ”ydelser”. Alis K kræver penge fra BB for hendes ”ydelser”.

6 Kapitel 3 Vi følger Jens. Vi følger Jens. Børge kommer for at tale med ham. Børge kommer for at tale med ham. Jens bor i et kolonihavehus. Jens bor i et kolonihavehus. Jens har en masse smuglervarer som alkohol og cigaretter. Jens har en masse smuglervarer som alkohol og cigaretter. Børge vil vide hvad der skete i nat, hvorfor Jens ikke var på sin post. Børge vil vide hvad der skete i nat, hvorfor Jens ikke var på sin post.

7 Kapitel 3 Jens siger at han var der, men han havde tabt sin pistol og den var blevet ødelagt, så han kunne intet gøre. Jens siger at han var der, men han havde tabt sin pistol og den var blevet ødelagt, så han kunne intet gøre. Jens siger at han ikke er stikkeren. Jens siger at han ikke er stikkeren. Børge fortæller om en ung mand som han gerne vil have med i gruppen: en smedelærling som kan lave våben til dem. Børge fortæller om en ung mand som han gerne vil have med i gruppen: en smedelærling som kan lave våben til dem.


Download ppt "Stikker Stikker Præsentation af de første kapitler."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google