Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Praktikum med innovativt aspekt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Praktikum med innovativt aspekt."— Præsentationens transcript:

1 Praktikum med innovativt aspekt.
I de kommende dage skal du arbejde med innovation. der skal tages udgangspunkt i den problemformulering du har udarbejdet sammen med din virksomhed inden 3. fagklasse. Der må arbejdes i grupper på 3-4 pers. Jeres ideer skulle gerne skabe vækst eller værdi, enten i jeres virksomhed, eller i malerfaget som helhed.

2 Innovation. Indhold i Praktikum til 3. hovedforløb
• - at vurdere og begrunde behovet for at forbedre forskellige arbejdsprocesser • - at afprøve alternative materialer og behandlingsopbygninger • - at vurdere og begrunde mulighederne for at forbedre fagets kvalitetssikringssystemer • - at afprøve og vurdere eget engagement i forhold til arbejdsplanlægning, arbejdsprocesser og • økonomi i forbindelse med malerfagets løn- og prisfastsættelse” (Beskrivelse fra Logbogen)

3 Innovation. Innovation er nyskabelse med værdiskabelse i bredere forstand for øje, altså en proces, hvor man ser muligheden, får en idé, gennemfører den, og ideen skaber værdi. Innovation vs. fornyelse "Fornyelse er, når du tager rene underbukser på. Innovation er, når du begynder at bruge dem som dørslag, hue, eller på anden vis finder helt ny anvendelse for dem."

4 Flere former for innovation.
•Produktinnovation, hvor man ændrer et eksisterende produkts egenskaber eller skaber et nyt produkt •Serviceinnovation, hvor man ændrer en eksisterende serviceydelse eller skaber en ny •Procesinnovation, hvor man ændrer måden, hvorpå fremstilling, bestilling eller levering af et produkt eller en forretningsgang finder sted eller udvikler en hel ny proces.

5 Formålet med at arbejde med innovation.
At eleverne kan starte egen virksomhed eller medvirke til udvikling og innovation i virksomheder på det private og offentlige arbejdsmarked samt får kendskab til erhvervsjura i forbindelse med produktudvikling.


Download ppt "Praktikum med innovativt aspekt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google