Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ældres Trafiksikkerhed Og Trafikcafeer. De ældre er over repræsenteret i ulykkesstatistikken med 28% hvis vi tager fra +65 år, men de udgør kun 14% af.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ældres Trafiksikkerhed Og Trafikcafeer. De ældre er over repræsenteret i ulykkesstatistikken med 28% hvis vi tager fra +65 år, men de udgør kun 14% af."— Præsentationens transcript:

1 Ældres Trafiksikkerhed Og Trafikcafeer

2 De ældre er over repræsenteret i ulykkesstatistikken med 28% hvis vi tager fra +65 år, men de udgør kun 14% af befolkningen i region hovedstaden. De ældre fodgænger føler sig utrygge, de opnår sjældent øjenkontakt med de andre trafikkanter, de bruger mere tid til at orienterer sig, er dårlige gående og både ser og hører dårlige. Disse mangler medvirker til at øger deres utryghed. Der er ingen tvivl om at en øget information og undervisning af de ældre i aldres gruppen 70-85, både teoretisk og praktisk vil øge sikkerheden i denne gruppe.

3 Cyklister!

4 Fodgænger! Fodgængere - budskaber rettet mod fodgængere Kryds vejen på de sikre steder Gå i den rigtige side af vejen Synlighed – refleks, tøj Uheldsviden – hvad er farligt? Bakkende biler, krydsning på strækninger Kendskab til andre trafikanter Få øjenkontakt med andre Pas på dig selv Høreapparat Hold dig i form, balance, bevægelighed, reaktionsevne Brug midterøen til pauser Vær konsekvent – fortsæt lige over, selvom der bliver rødt motion er vigtig

5 Bilister! Bilister – budskaber rettet mod bilister Hold rutinen ved lige – kør bil flere gange om ugen Hvis I er to – skiftes til at køre bilen Use it og Lose it – kvinderne skal blive bag rattet Se dig for i vejkryds, og når du skal svinge Forny dit kørekort – så længe det er sikkert Kør ikke, når du er træt Tænk i god tid over, hvad der skal ske, når du ikke længere kører bil Vær opmærksom på, om du får trafikfarlig medicin

6 Trafik Cafe


Download ppt "Ældres Trafiksikkerhed Og Trafikcafeer. De ældre er over repræsenteret i ulykkesstatistikken med 28% hvis vi tager fra +65 år, men de udgør kun 14% af."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google