Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

 Er der modsætninger mellem dem?  Ytringfrihed er at man må sige sin mening og frihed under ansvar er at man skal stå til ansvar for sit udsagn  Hvad.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: " Er der modsætninger mellem dem?  Ytringfrihed er at man må sige sin mening og frihed under ansvar er at man skal stå til ansvar for sit udsagn  Hvad."— Præsentationens transcript:

1

2  Er der modsætninger mellem dem?  Ytringfrihed er at man må sige sin mening og frihed under ansvar er at man skal stå til ansvar for sit udsagn  Hvad betyder det ”at tage ansvar”?  Hvis jeg laver et uheld skal jeg sige at det er min skyld og ikke at jeg giver en anden skylden for det.

3  Er ytringsfrihed det samme som ytringspligt?  Nej fordi ydringsfrihed er når jeg må sige min mening og ytringspligt er at man skal sige noget.  Er ytringsfrihed så ukrænkligt, som det bliver hævdet?  Nej, vis man bruger den til at skade andre er den ikke mere ukrænkligt.  Vil I dø for andres ret til ytringfrihed?  Her til land ikke fordi vi er vant til at vi må sige vores mening. Men i andre lande er der folk som ville dø for at andre kunne få ytringsfrihed.

4  Der kommer nogle udsagn, og når du synes, at det ikke er i orden at sige det, sætter du dig ned.  Jeg gider ikke være sammen med dig, fordi du er irriterende  Jeg gider ikke være sammen med dig, fordi du er grim.  Jeg gider ikke være sammen med dig, fordi du er snotdum.  Jeg gider ikke være sammen med dig, fordi du er bøsse.  Jeg gider ikke være sammen med dig, fordi du er neger.

5

6

7

8

9


Download ppt " Er der modsætninger mellem dem?  Ytringfrihed er at man må sige sin mening og frihed under ansvar er at man skal stå til ansvar for sit udsagn  Hvad."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google