Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kommunikationsstrategi – det gode samarbejde Skjoldhøjområdet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kommunikationsstrategi – det gode samarbejde Skjoldhøjområdet."— Præsentationens transcript:

1 Kommunikationsstrategi – det gode samarbejde Skjoldhøjområdet

2 Det gode samarbejde mellem dagtilbud, klub, skole og forældre i Skjoldhøj Formål: Formålet med det gode samarbejde mellem dagtilbud, klub, skole og forældre er at fremme det gode børne- og ungdomsliv, hvor alle børn og unge trives og udvikles. Vision: Alle parter insisterer på at fremme det gode samarbejde til glæde for det barn/den enkelte unge og de fællesskaber de indgår i. Udgangspunkt: Den vigtigste kommunikation foregår i mødet mellem mennesker, og det vil blive prioriteret i samarbejdet.

3 Målsætning At vi igennem dialog og fordomsfrie drøftelser skaber det gode samarbejde. At vi henvender os til hinanden, hvis noget undre os. At vi henvender os til hinanden, hvis der er gode ideer til at skabe en endnu bedre dag for børnene og de unge. At generelle orienteringer og gode historier kommunikeres digitalt. At alle familier og medarbejdere bruger intra.

4 Medarbejderansvar i dagtilbud, klub og skole Vi går forrest via eget eksempel med en åben og fordomsfri kommunikation. Tilgangen til samarbejdet udspringer af de samme forventninger for hele Skjoldhøj. Forældre kan som en del af indsatsen forvente at blive kontaktet, hvis der er sket noget for eller med barnet eller den unge i løbet af dagen. Det kan f.eks. dreje sig om: Hvis barnet eller den unge bliver drillet og ikke trives. Hvis barnet eller den unge driller, så andre ikke trives. Hvis barnet eller den unge har svært ved noget. Hvis barnet eller den unge er usædvanligt stille eller voldsomt udad reagerende eller blot ændre adfærd.

5 Forældreansvar At forældrene har ansvaret for at barnet og den unge er frisk og udhvilet til at kunne deltage i læring og leg. At forældre går i dialog med os hvis noget undre eller man føler sig usikker på i det daglige. At forældre bakker op omkring forældremøder mv. og deltager aktivt. At forældre aktivt indgår i overleveringsmøder så vigtig viden om barnet og den unge ikke går tabt.

6 Sikring af det gode samarbejde mellem dagtilbud, klub, skole og forældre Strategien ligger på intra og hjemmesiden. Strategien drøftes en gang årligt i lokaldistriktet i foråret. Strategien drøftes en gang årligt på et fælles bestyrelsesmøde hvor interessenter fra lokalområdet inviteres. Bemærkning: Det gode forældresamarbejde tager udgangspunkt i drøftelser i lokaldistriktssamarbejdet og i fælles bestyrelsesmøde afholdt i Skjoldhøj. Det har ligeledes været drøftet blandt medarbejdere i de forskellige faggrupper


Download ppt "Kommunikationsstrategi – det gode samarbejde Skjoldhøjområdet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google