Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til."— Præsentationens transcript:

1 Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til venstre, der gør det let for dig at få adgang til møder, kontakter, samtaler og telefonsvareren. Vælg flisen til en funktion for at benytte funktionen. Startskærmbilledet har også en søgeknap til at søge efter personer, og den viser dine Lync-kontakter organiseret i Favoritter og andre grupper samt dine statusoplysninger. Ringe til et eksternt telefonnummer Kun tilgængeligt, hvis din konto er konfigureret til at understøtte opkald til og fra almindelige telefonnumre, og ikke tilgængeligt for Office 365-brugere. 1.Stryg fra bunden på startskærmbilledet, og tryk på det numeriske tastatur. 2.Brug tastaturet til at indtaste det ønskede telefonnummer, og tryk derefter på Opkald. Lync Windows Store-appen Få adgang til appkommandoerne Stryg ind fra toppen eller bunden af funktionsvinduet, der vises, efter at du har trykket på en flise. Kommandoerne nederst er de muligheder, der er tilgængelige for funktionen. Linjen øverst indeholder Lync-ikonet og fliserne til de seneste og aktuelle samtaler. Brug Lync-ikonet til at gå direkte til startskærmbilledet. Aflytte dine Lync-talebeskeder Kun tilgængeligt, hvis det er aktiveret for dig, og ikke tilgængeligt for Office 365- brugere. Flisen Telefonsvarer viser antallet af telefonbeskeder, du endnu ikke har afspillet. Tryk på flisen, og tryk derefter på den specifikke talebesked, du vil lytte til. Få vist samtaleoversigten Hvis du ikke var ved computeren, da en kontakt sendte en chatbesked eller ringede til dig, viser flisen Historik i hubben antallet af beskeder og opkald, du ikke har besvaret. Tryk på flisen for at se de mistede samtaler. Fastgøre Lync-vinduet Stryg fra toppen af skærmen i en bue mod enten højre eller venstre. En mindre udgave af Lync-vinduet fastgøres til den side, du vælger, så resten af skærmen er tilgængelig for et andet program. Med denne funktion kan du holde øje med dine møder og samtaler og kontakte personer, mens du arbejder med noget andet. Tryk på dit billede for at redigere statusmeddel- elsen, og tryk på Enter, når du er færdig. Få adgang til appkommandoerne Side om side-vindue Hver beskedflise indeholder en afspilningsknap, en hastighedsknap, beskedens længde, hvornår beskeden blev lagt, og hvem der lagde den.

2 Udvide din chatsamtale Hvis du starter en chatsamtale med en enkelt kontakt, kan du føje flere kontakter til om nødvendigt. 1.I samtalevinduet trykker du på Deltagere og tryk så på Inviter flere personer. 2.Skriv navnet på den kontakt du vil invitere. 3.Tryk på kontaktens billede i søgeresultaterne, og tryk på plustegnet for at føje kontakten til chatsamtalen. Deltage i Lync-møder Den første flise på startskærmbilledet angiver dit næste Lync-møde. Tryk på Deltag i Lync-møde for at deltage i et møde. Hvis det ikke er det møde, du ønsker, eller hvis du ringer ind, skal du trykke på flisen Møder i stedet, og derefter deltage fra mødeskærmbilledet. Tilføje en kontakt Du kan tilføje kontakter fra Lync Windows Store-appen og organisere dem i en af standardgrupperne eller i nye grupper. Dine ændringer synkroniseres automatisk med Lync-listen Kontakter på alle dine enheder. Søge efter og sende en chatbesked til en Lync-kontakt 1.Tryk på knappen Søg på startskærmbilledet. 2.Tryk i søgetekstfeltet, og indtast kontaktens navn. 3.Tryk på kontaktens billede i søgeresultatet, og tryk på ikonet Chat. 4.Tryk i meddelelsesfeltet, skriv en besked, og tryk på Enter. Ringe til en Lync-kontakt Tryk på billedet for en kontakt, og tryk derefter på telefonikonet. Tryk på dit valg af opkaldstype ─ Lync eller et telefonnummer, hvis der er et tilgængeligt telefonnummer (ikke alle konti er konfigureret til at understøtte opkald til almindelige telefoner). 1.Tryk på søgeknappen på startskærmbilledet. 2.Tryk i søgefeltet, og skriv kontaktens navn. 3.Tryk på kontaktens billede i søgeresultaterne, og tryk derefter på knappen med de tre prikker. 4.Vælg enten Føj til Favoritter eller Føj til gruppe. Opret forbindelse til mødelyden enten fra Lync eller din telefon. Få hjælp i Lync På alle skærmbilleder i Lync kan du stryge fra højre side af skærmen, trykke på Indstillinger og derefter trykke på Hjælp. TIP Hvis du er 15 minutter fra et planlagt møde, ændres feltet Deltag til Møde nu så du kan starte et improviseret møde. 4.Føj lyd eller video til samtalen ved at trykke på knappen Opkald eller knappen Video > Start min video.


Download ppt "Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google