Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

BIM-kontor i samarbejde med administrationen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "BIM-kontor i samarbejde med administrationen"— Præsentationens transcript:

1 BIM-kontor i samarbejde med administrationen
Navn: Pladsfordelingsplan Udføres af: BIM-kontor i samarbejde med administrationen Definition: En pladsfordelingsplan er en oversigt der viser opstillet inventar såsom stole, borde, barer, bølgebrydere m.v. så de kan genopstilles korrekt efter brug eller ved rengøring. En pladsfordelingsplan er først godkendt når der er anført en godkendelsespåtegning fra kommunalbestyrelsen. Af påtegningen vil det fremgå hvor mange personer lokalet er godkendt til, med den pågældende plads-fordelingsplan. Planen ophænges synligt for publikum/gæster normalt ved indgangsdøre og dato for udarbejdelse Henvender sig til: Brugerne i bygningen Eksempel:

2 Nød- og evakueringsplan
Navn: Nød- og evakueringsplan Udføres af: BIM-kontoret i samarbejde med bygningsansvarlig Definition: En nød- og evakueringsplan er en oversigt der viser bygningens etage (eller udsnit af denne) og samtidig angiver flugtveje til terræn i det fri og brandslukningsudstyr til brugerne (amatører). En nød- og evakueringsplan er først godkendt når den ansvarlige for bygningen har godkendt planen og hvis der er explosionsfare, stemplet af beredskabschefen. Af påtegningen vil det fremgå hvor brandslukningsudstyret er placeret, disses signaturforklaringer, oversigtstegning med samlingssted og evakueringsprocedure, samt kontakt og dato for udarbejdelse. Henvender sig til: Brugerne i bygningen Eksempel:

3 BIM-kontoret i samarbejde med arrangør
Navn: Arrangementsplan Udføres af: BIM-kontoret i samarbejde med arrangør Definition: En arrangementsplan er en oversigt der viser bygningens etage (eller udsnit af denne) og opstillet inventar såsom stole, borde, barer, bølgebrydere m.v og samtidig angiver flugtveje til terræn i det fri, håndsprøjte og håndildslukker til brugerne (amatører). Pladsfordelingsplan til brug ved særlige arrangementer. En nødarrangementsplan er først godkendt når den ansvarlige for arrangementet har godkendt planen og den er stemplet af beredskabschefen. Af påtegningen skal fremgå kontakt, dato for arrangementet og antal personer. Henvender sig til: Til brugerne ved opsætning og herefter beredskabet under arrangementet Eksempel:

4 Brandplan Rådgiver Navn: Udføres af: Definition: Henvender sig til:
En brandplan er en oversigt der viser bygningens etage (eller udsnit af denne) der samtidig angiver samtlige flugtveje til terræn i det fri og alt brandslukningsudstyr og -installationer. En brandplan er først godkendt når den ansvarlige for bygningen har godkendt planen og bygningen er beset af beredskabschefen. Af påtegningen vil det fremgå hvor brandslukningsudstyret er placeret, disses signaturforklaringer og tegningshoved med stamdata. Henvender sig til: Beredskabet, til godkendelse af bygningen, teknisk Eksempel:

5 BIM-kontor i samarbejde med leverandør
Navn: Orienteringsplan Udføres af: BIM-kontor i samarbejde med leverandør Definition: En orienteringsplan (eller O-plan) er en oversigt der viser bygningens etage (eller udsnit af denne) der angiver samtlige ABA anlæg og -installationer. En orienteringsplan er først godkendt når den ansvarlige for bygningen har godkendt planen. Af påtegningen vil det fremgå hvor ABA anlæggene er placeret, disses signaturforklaringer og tegningshoved med stamdata. Henvender sig til: Beredskabet, arbejdsredskab, teknisk Eksempel:

6 BIM-kontor i samarbejde brugerne/sekretær
Navn: Oversigtsplan Udføres af: BIM-kontor i samarbejde brugerne/sekretær Definition: En oversigtsplan er en oversigt der viser bygningens etage (eller udsnit af denne) der angiver samtlige rum, funktion og rumnumre. En oversigtsplan er først godkendt når den ansvarlige for bygningen (sekretær) har godkendt planen. Af påtegningen vil distributionen af rummene fremgå og disses funktioner. Henvender sig til: Brugerne, til orientering i bygningen Eksempel:


Download ppt "BIM-kontor i samarbejde med administrationen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google