Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau."— Præsentationens transcript:

1 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau

2 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau

3 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau

4 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau ”Vi vil have madglæden, smagen og nydelsen i højsædet – også på en helt almindelig onsdag. Der skal flere nye varer på hylderne, med respekt for god madkvalitet.” 50% af sortimentet skal i 2018 være unikt for Coop. Dermed frigives ~25% af sortimentet ~10 mia. DKK årligt til fornyelse og vækst i fødevaresektoren Lancering af 500 nye produkter med fokus på god smag til ekstremt fair priser – udviklet og testet i partnerskab med kokke Etablering af Coops Fødevarepris for at hylde produkter, personer eller organisationer som udmærker sig omkring mad og måltider 1 2 3

5 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau

6 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau ”Mad og måltider er indbegrebet af fællesskab, samvær og nærvær. Vi vil bidrage til madglæde, og inspirere til at få gang i køkkenerne landet over.” Arbejde for onsdag som ekstra god maddag via inspiration og aktiviteter i alle vores kæder Bidrage til fællesskaber omkring mad via Go Cook, madklub.dk og sprede madglæde via samarbejde med kokke og madformidlere Højne intern madkompetence gennem uddannelse af indkøbs- og salgsfunktioner i Meyers Madhus 1 2 3

7 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau

8 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau ”Danmark skal være verdensmester i økologi. Vi vil støtte økologiske producenter og tilbyde et større udvalg af smagefulde økologiske varer, som er til at betale.” Udvikle ny økologisk vision i samarbejde med Økologisk Landsforening Revitalisere vores eget mærke Änglamark, som garant for kvalitetsøkologi til hverdagspris Udvikle produkter og producenter i nye strategiske samarbejder 3 2 1

9 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau

10 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau ”Vi vil også have god og sund mad, når det skal gå stærkt. Derfor vil vi udvikle flere måltidsløsninger, som gør det sundere at leve nemt.” Udvikle nye sjove, sunde og gode alternativer til take-away- måltidet og forenkle indkøbsoplevelsen, når der shoppes god og hurtig mad Coops i butikker Gøre det lettere at finde de hurtige løsninger, ved at samle inspiration til god og hurtig mad på én digital platform 1 2

11 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau

12 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau ”Det skal både smage godt – og give god smag i munden. Vi vil give danskerne endnu flere varer, som er skabt under ordentlige forhold og baseret på omtanke for mennesker, dyr og miljø.” Øge transparens ved løbende at øge varekrav – f.eks. vil vi fra 2015 mærke egne varer med oprindelsesland på hovedingrediens Udvide omfanget og tydeliggørelse af omtankemærker og -varer og øge salget med 1 mia. om året til 2018 Fortsætte fokus for reduktion af madspild i egne butikker og tilpasse pakkestørrelser for afhjælpning af madspild i hjemmet 3 2 1

13 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau

14 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau ”Danmark er et landbrugsland med en mangfoldighed af fantastiske fødevarer og spændende sæsoner. Vi vil støtte dansk fødevareproduktion, og sætte flere lokale varer på hylderne.” Prioritere og markedsføre danske varer og sæsoner Etablere Coop & Co. pulje til forretningsudvikling Positivt særbehandle lokale varer og lokale producenter via etablering nye partnerskaber og en forenklet forretningsmodel, som ikke baseres på årsaftaler, som de store leverandører 1 2 3

15 Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau


Download ppt "Klik for at redigere i masteren Klik for at redigere teksttypografierne i masteren –Andet niveau Tredje niveau."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google