Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

FÆLLESSKAB.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "FÆLLESSKAB."— Præsentationens transcript:

1 FÆLLESSKAB

2 GOD ADFÆRD OG TRIVSEL I FÆLLESOMRÅDERNE

3 AULAEN - FORHALLEN Er til skolearbejde i timerne - og til aktiviteter i frikvartererne.
Du må: Spille bordtennis Spille bordfodbold Sidde og hygge på trapperne Spise ved bordene på reposet ved den blå væg. Sidde i møblerne. Der er mobilfrit område i 12-frikvarteret. Har du lyst til at løbe rundt og lege fange og andet, skal det foregå udenfor.

4 LÆRINGSCENTERET må du i frikvartererne bruge til læsning, hygge og småsnak, derfor skal din adfærd i dette område være stille og rolig Du må spille spil, som du må tage med fra egen klasse Du må spise i området ved bordene på reposet udenfor Læringscenteret ’Læsehuset’ er til læsning, ikke til leg Computerne er en arbejdsplads, ikke en lege- og spilleplads.

5 TOILETTERNE er til toiletbesøg, som man skal kunne klare i
fred og ro, så derfor…. Ikke til ophold og leg med vennerne Ikke til spisning

6 GANGAREALER er til skolearbejde i timerne - og til hygge, spil og samvær i frikvartererne.
Du må gerne spise på gangene; husk at rydde op efter dig. DER ER AKTIVITETER I 12-FRIKVARTERET MANDAGE: ’Let’s dance’ i 6.A’s lokale TIRSDAGE: Fangeleg på nederste gang ved fysik- og natur&teknik- lokalet ONSDAGE: ’Let’s dance’ i 5.B’s lokale Der er kun adgang til fysikgangen om tirsdagen – sammen med en voksen. Har du lyst til at løbe rundt, lege fange og andet - skal det foregå udenfor.

7 GANGAREALET PÅ FAGGANGEN
er til skolearbejde i timerne for dem, der har undervisning i faglokalerne. DER ER IKKE OPHOLD PÅ DENNE GANG I FRIKVARTERNE DER ER EN AKTIVITET I 12-FRIKVARTERET OM TIRSDAGEN - Men kun sammen med en voksen!

8 GUIDE TIL GOD MOBILADFÆRD I SKOLEN
Sådan er det… Når en time begynder, skal du sætte din mobiltelefon på flymode og lægge den i din taske. Din lærer bestemmer, hvornår du må bruge din telefon i undervisningen. Der vil være et grønt skilt i klassen, der fortæller dig, at nu er det ok at bruge mobil – til undervisningsbrug

9 Når du bruger mobilen til at høre musik på, skal det altid være i egne ører
Du må ikke tage fotos af andre – uden af spørge om lov….

10 Husk at de ting, der sker i skolen, klares i skolen; undlad at ringe og sms’e hjem til mor - tal med din lærer! Aulaen/forhallen og Læringscenteret er mobilfri i 12-frikvarteret, fordi du skal øve dig i nærvær og socialt samvær

11 Hvis.. du ikke retter dig efter din lærers henvisninger, inddrages din mobiltelefon. Den vil blive lagt på kontoret med navn på – og så kan du hente den ved skoledagens ophør. du flere gange har fået inddraget din telefon, kan det blive nødvendigt at bede dine forældre om at hente den.

12 GOD ADFÆRD OG TRIVSEL I FÆLLESOMRÅDERNE
Rammer og regler Du skal rette dig efter din lærers henvisninger

13 Vi passer på FÆLLESSKABET


Download ppt "FÆLLESSKAB."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google