Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Har du lagt mærke til, at dette opslag findes i alle lokaler på skolen? Har du læst hvad der står?? Det handler om, hvad du skal gøre, hvis brandalamen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Har du lagt mærke til, at dette opslag findes i alle lokaler på skolen? Har du læst hvad der står?? Det handler om, hvad du skal gøre, hvis brandalamen."— Præsentationens transcript:

1 Har du lagt mærke til, at dette opslag findes i alle lokaler på skolen? Har du læst hvad der står?? Det handler om, hvad du skal gøre, hvis brandalamen lyder Følg med på de næste sider

2 Ved brand: Tryk ruden ind på varslings/brand-melder og henvend dig til kontoret/ pedellen.

3 2.Når brandalarmen lyder, forlader alle eleverne straks lokalet og går til deres årgangs samlingssted på Domkirkepladsen. Samlingsstedet er vist på figuren. EVAKUERINGSPLAN Lad os se lidt nærmere på det… Følg de grønne pile -de angiver flugtvejen!

4 1g 1h 2h 2g 3g Huske-regel: de friskeste ben løber længst…

5 Roskilde Gymnasium EVAKUERINGSPLAN 1.Når brandalarmen lyder, forlader alle eleverne straks lokalet og går til deres årgangs samlingssted på Domkirkepladsen. Samlingsstedet er vist på figuren. 2.Læreren påser, at alle eleverne er kommet ud og at alle vinduer og døre er lukkede. (DØRE MÅ IKKE LÅSES). 3.Læreren går til sine elevers samlingssted. Eleverne samles om læreren. Hvis der er formodninger om, at nogle af holdets elever stadig er i bygningen meldes dette STRAKS til Rektor/Vicerektor. Dernæst påser læreren, at eleverne holder sig samlet. 4.Eleverne samles om læreren. Hvis der er formodninger om, at nogle af holdets elever stadig er i bygningen meldes dette STRAKS Rektor/Vicerektor. Dernæst påser læreren, at eleverne holder sig samlet. 5.Elever, der har mellemtime, skal gå til deres årgangs samlingssted. Hvis der er formodning om, at der er elever, der ikke er kommet ud meldes dette STRAKS til Rektor/Vicerektor 5.Elever, der har mellemtime, skal gå til deres årgangs samlingssted. Hvis der er formodning om at der er elever, der ikke er kommet ud meldes dette STRAKS til Rektor/Vicerektor. 6.Hvis brandalarmen lyder i et frikvarter, går alle til deres årgangs samlingssted. Lærerne går til den klasse/hold, de skulle have haft EFTER frikvarteret.


Download ppt "Har du lagt mærke til, at dette opslag findes i alle lokaler på skolen? Har du læst hvad der står?? Det handler om, hvad du skal gøre, hvis brandalamen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google