Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

HVAD ER EN PROBLEMFORMULERING ?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "HVAD ER EN PROBLEMFORMULERING ?"— Præsentationens transcript:

1 HVAD ER EN PROBLEMFORMULERING ?

2 EN PROBLEMFORMULERING ER IKKE DET SAMME SOM ET EMNE
Et emne kunne være Aztekerrigets undergang. En problemformulering kunne være : Hvordan kan det være at et højtudviklet samfund, som Aztekerriget, bukkede under på så kort tid i mødet med en anden kultur?

3 MEN HVAD ER EN PROBLEMFORMULERING SÅ?
Et eller flere spørgsmål, der skal besvares En afgrænsning af det man skal undersøge Angiver fokus for undersøgelsen Er interessant for dig Spørger efter årsager (hvorfor) og vurdering (hvordan) Det kan f.eks. være noget man undrer sig over, en konflikt mellem standpunkter eller handlinger, en regel eller fordom, man synes burde ændres eller noget man kunne tænke sig at blive klogere på. 

4 EN GOD PROBLEMFORMULERING
er fagligt relevant er interessant for dig / jer har et klart fokus og danner baggrund for dispositionen lægger op til at du / I argumenterer, fortolker og bedømmer er til at konkludere på er sprogligt præcis er kort; højst 10 linjer

5 EN PROBLEMFORMULERING ER ET ARBEJDSREDSKAB
Den skrives i begyndelsen af processen for at gøre sig selv bevidst om fokus og fremgangsmåde. Og den skrives om til sidst, så den faktisk passer til det man har gjort - fordi den også er en læsevejledning til læseren I AT skal jeres problemformulering afspejle, at det kun er muligt, at besvare jeres problemformulering ved inddragelse af alle tre fag / begge fag. I skal altså stille jer selv spørgsmålet “Hvordan bidrager fagene, hver for sig, til at besvare problemformuleringen?”


Download ppt "HVAD ER EN PROBLEMFORMULERING ?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google