Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Børnehavens og skolens samarbejde er godt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Børnehavens og skolens samarbejde er godt."— Præsentationens transcript:

1 Børnehavens og skolens samarbejde er godt.
Solgruppen (skolegruppen) har til huse i et lokale på skolen, da Breum børnehave mangler plads.

2 Vi vil samarbejde om: Fælles tekniskserviceleder Fælles administrativ/økonomisk medarbejder Fælles morgen og sen eftermiddagspasning af børn i SFO og børnehave Fælles pasning af børn i SFO og børnehave i ferier

3 - Forældrene i vores område har ofte langt til arbejde, derfor ønsker vi at udvide vores åbningstid i børnehave og SFO, således forældrene kan aflevere børnene tidligere og hente dem senere.

4 Breum Børnehave: I Skive kommunes sammenhængende børnepolitik lægges der vægt på gode bæredygtige lokale løsninger, derfor skal vi fortsat være en decentral faglig bæredygtig enhed med selvstændig ledelse i Breum børnehave - hvor lederen er tæt på institutionen.

5 Vi skal udvide og styrke samarbejdet med dagplejen og skolen , for så tidlig som muligt at inkludere og styrke den tidlige indsats i etableringen af den røde tråd i barnets liv. Vi ønsker at etablere en vuggestue i Breum børnehave (en aldersintegreret institution fra 0-6år) Der findes ingen kommunale vuggestuer i lokalområde 3. Derigennem få samlet alle børn fra 0-6 år på den samme ”adresse” Vi er faglige og kompetente indenfor småbørnsområde fra 0-6år hvor vi kan tilbyde et udviklingsstøttende og lærende miljø. Desforuden skal der samarbejdes, hvor det giver god mening for derigennem at fastholde de nuværende børnefamilier i Breum, samt tiltrække nye børnefamilier.

6


Download ppt "Børnehavens og skolens samarbejde er godt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google