Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

UDDANNELSE MED PERSPEKTIV Økonomi Wiki. ØKONOMI Det følgende gælder afregning af timer for den enkelte institution. For at sikre en enkel og korrekt registrering.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "UDDANNELSE MED PERSPEKTIV Økonomi Wiki. ØKONOMI Det følgende gælder afregning af timer for den enkelte institution. For at sikre en enkel og korrekt registrering."— Præsentationens transcript:

1 UDDANNELSE MED PERSPEKTIV Økonomi Wiki

2 ØKONOMI Det følgende gælder afregning af timer for den enkelte institution. For at sikre en enkel og korrekt registrering af projektets timeforbrug indføres følgende procedure: Der udfyldes timerapport for den enkelte medarbejder. Antal timer skrives i kolonnen ”timer” som et tal (f.eks. 3,5) – arket udregner beløb og sum for måneden Rapporten underskrives af medarbejder og dennes leder Afregning 2-4 gange i perioden I opgiver alle timerne til mig og så regner vi medfinansieringen ud. Den enkelte institution sender samlet elektronisk faktura til Fredericia Gymnasium Fakturaen mærkes projekt Uddannelse med perspektiv Timerapporterne vedhæftes som bilag. Fredericia Gymnasiums EAN-nummer er: 5798000556140

3

4


Download ppt "UDDANNELSE MED PERSPEKTIV Økonomi Wiki. ØKONOMI Det følgende gælder afregning af timer for den enkelte institution. For at sikre en enkel og korrekt registrering."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google