Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Rasmus Nellemann & Søren Andersen 1.e Nordfyns Gymnasium.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Rasmus Nellemann & Søren Andersen 1.e Nordfyns Gymnasium."— Præsentationens transcript:

1 Rasmus Nellemann & Søren Andersen 1.e Nordfyns Gymnasium

2 Indgang til park Ideen med parken var, at vi ville lave en luksuriøs familie-park, hvor der skulle kunne være plads til alle – unge som ældre.

3 Skov arealet Her er der taget et billede fra parkens skovareal. Skoven har vi lavet fordi vi mener, at i en park indebærer det, at der skal være træer. Det skaber et idyllisk miljø.

4 Aktivitet For ikke at parken skulle virke for kedelig, valgte vi at lave forskellige aktiviteter. En af disse var minigolfbanen med udsigt til scenen og ishus. Der er seks baner med, hver dens sværhed.

5 Stor scenen Vi lavede en scene til parken for, at skabe ungdomsliv i parken og kunne indbyde til store koncerter om sommeren. Dens placering i centrum af parken er nøje valgt fordi det skal fremtone, som et godt samlingssted for unge såvel som ældre.

6 Mini-zoo Valget af parkens dyr i mini-zoo’en er helt op til parkens ejere, men jo mere eksotiske og specielle dyr, desto mere indbyder den til besøgende. Et godt valg til at have dyr i parken gør, at den bliver mere luksuriøs og giver prestige og økonomisk fremgang.

7 Sø & boldspil Sø & å: Valget af søen og den gennemløbende å er for idyllens skyld og mulighed for mere liv. Dette gør det mere muligt, at skabe romantik i parken når f.eks. unge mennesker vil gå lange og romantiske ture. Fodboldbane: Vi har i vores park anlagt en fodboldbane fordi vi er meget obs på, at aktivitet skal fylde meget.

8 Materialer Spånplade Pap Hvid-ler Grus Maling Flamingo Treben Træer fra den ægte natur


Download ppt "Rasmus Nellemann & Søren Andersen 1.e Nordfyns Gymnasium."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google